Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
KvK
KvK 30122374
Vestigingsadres
Zwarte Woud 2
3524SJ Utrecht
Nederland

De webwinkel schoolspot

Schoolspot (onderdeel van APS IT-diensten) is de software, cloud en hardware-webwinkel voor leerkrachten, medewerkers en (ouders van) leerlingen in het basis- en/of speciaal onderwijs.

 

Lage prijzen, ruim en actueel aanbod
Met speciale onderwijskorting (tot wel 90%) kun je op schoolspot officiële en legale software, hardware, clouddiensten en cursussen bestellen. Je hebt de keus uit ruim 200 artikelen van gerenommeerde leveranciers als Adobe, Norton, McAfee, Microsoft en specifieke educatieve softwareleveranciers. Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die jouw instelling afneemt van APS IT-diensten, de eigenaar van schoolspot. Voor de meeste producten betaalt jouw basisschool namelijk de licentie voor gebruik thuis. Legale software voor een betaalbare prijs, dat vind je dus bij schoolspot.

 

Wij onderhouden nauwe contacten met onze leveranciers zodat altijd sprake is van de meest actuele versies van de media, maar ook de oudere versie kun je vaak ook nog bij ons verkrijgen.

 

Schoolspot brengt leren en ICT samen!
Het diverse aanbod van schoolspot is van toegevoegde waarde bij het leren en werken thuis én in de klas. Ieder product weer op een andere wijze:
• met onze educatieve software kunnen kinderen thuis oefenen met wat ze op school leren;
• de antivirusprogramma’s zorgen ervoor dat er in een beschermde omgeving gewerkt kan worden;
• met de bekende Office programma’s kun je fraaie presentaties en werkstukken maken en samenwerken aan documenten;
• ook bieden wij cursussen aan om bijvoorbeeld goed te leren typen.