Certificaat
Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel.org verklaart dat haar lid:

Pricewise.nl

het Certificaat Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

Dit betekent dat Pricewise.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Pricewise.nl werd voor het eerst gecertificeerd op 30 maart 2010


Pricewise.nl biedt jou ten minste de volgende 8 zekerheden:

 1. Het bedrijf bestaat écht en bereik je zo:

  Pricewise.nl
  Vestigingsadres: Overtoom 16
    1054 HJ AMSTERDAM
   
  Postadres: Postbus 3359
    1001 AD AMSTERDAM
   
  Telefoonnummer: 088 6699000
  E-mailadres:
  Website: www.pricewise.nl
   
  KvK-nummer: 61737747
  Lid sinds: 30-3-2010
 2. Algemene voorwaarden financiële diensten

  Voor jou zijn de algemene (polis) voorwaarden van Pricewise.nl direct toegankelijk en van toepassing. Je vindt de voorwaarden op de website bij de financiële producten.

 3. Helder aanbod: je weet precies wat je koopt

  Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.

 4. Overzichtelijk bestelproces

  Het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

 5. Prijzen zijn duidelijk

  Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.

 6. Veilige betaalomgeving

  Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

 7. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens

  Pricewise.nl heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org Pricewise.nl aan op deze verplichtingen en voert ICT-veiligheidstests uit. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Lees hier hoe Thuiswinkel dit borgt >

 8. Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie

  Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij de webshop of dien klacht in via www.thuiswinkel.org/klacht-indienen. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, Kifid. Bekijk de procedure van Kifid.Ga naar www.pricewise.nl