Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 75436493
Vestigingsadres
Einsteinstraat 11
1821BZ Alkmaar
Nederland

Muscle Meals bereid sportmaaltijden op maat en afgestemd op persoonlijke sportdoelen. Voorbeelden van sportdoelen waarbij de meals van Muscle Meals ondersteunen zijn: afvallen, droog trainen, of aankomen (in spiermassa). Ook mensen die houden van gemak, soms geen zin of tijd hebben om te koken, maar toch gezond willen eten voor een scherpe prijs – ook zij kunnen hier hun meals scoren.

De meals. Deze worden dagelijks vers bereid en direct ingevroren. Op deze manier blijven de meeste voedingswaarde behouden en kunnen de meals tot 3 maanden in de vriezer bewaard worden.

Het huidige assortiment, wat continue wordt uitgebreid, bestaat uit 52 verschillende soorten meals en veel pakket variaties. Klanten waarderen onze maaltijden (op Trustpilot) gemiddeld met een 9.2/10 en zijn vol lof over de smaak en het gemak.

Wat 5 jaar geleden begon als een hobby en een vriendendienst, is inmiddels uitgegroeid tot dé meal prepp service van Nederland met een professionele horeca keuken en meer dan 1100 m2 bedrijfsruimte.