Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 88064751
Vestigingsadres
Duifpolder 92
3825 JE Amersfoort
Nederland
Ikwilvloerkleden.nl

Jij als klant bent de reden dat wij bestaan. Zonder jou is er geen winkel. We beseffen heel goed dat we er alles aan moeten doen om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dit doen wij met liefde door te zorgen dat onze shop supersnel en gebruiksvriendelijk is. Transparantie en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. We maken bijvoorbeeld gebruik van de beste systemen om ervoor te zorgen dat je bij ons gemakkelijk kunt shoppen en veilig kunt betalen. Wil je hier meer over lezen? Bekijk onze betaalmogelijkheden en privacy policy. Wil je jouw vloerkleed snel bestellen? Dat kan uiteraard ook, je hoeft bij ons geen verplicht account aan te maken.

We streven ernaar de best mogelijke service te leveren door bijvoorbeeld gratis te verzenden en 60 dagen bedenktijd aan te bieden. Zo kun je jouw favoriete vloerkleed rustig thuis bekijken. Heb je onverhoopt toch een probleem? Wij zullen er alles eraan doen om die zo goed en snel mogelijk op te lossen. Wil je je vloerkleed retourneren? Laat het ons even weten, wij komen hem gratis bij je ophalen.

Elke dag wordt er gezocht naar nieuwe merken, dessins, mooie kleuren en unieke materialen om ervoor te zorgen dat jij het perfecte vloerkleed voor jouw ruimte kunt vinden.

Door ikwilzitzakken.nl op te richten hebben wij sinds 2013 ervaring met het verblijden van klanten. Met veel liefde, plezier en toewijding hebben we er hard aan gewerkt om mooie en kwalitatieve zitzakken te leveren bij onze klanten. Met dezelfde passie willen we ervoor zorgen dat wij iedereen die opzoek is naar een mooi vloerkleed, blij kunnen maken door dezelfde hoge kwaliteit en goede service te bieden.