Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 2083727
Vestigingsadres
Rozenburglaan 11
9727 DL Groningen
Nederland

WIE IS FRANK?

Hallo, ik ben Frank. Ik ben er voor jou!

Met meer dan 350 webwinkels ben ik actief in zeven verschillende landen. In mijn specialistische webshops verkoop ik alles op het gebied van home, healthcare, sport en outdoor. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in mijn assortiment. Van badmintonracket tot wijnglas en van wandelstok tot kas.

In het Engels betekent mijn naam ‘open en eerlijk’. Daar sta ik voor. Ik ben er voor jou. Ik vind het belangrijk om je goed van dienst te zijn. Hoe ik dat doe? Dat lees je hieronder.

Kom je er niet uit? Ik help je kiezen!

Ben je op zoek naar een product, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je op weg. Door middel van mijn keuzehulp vind je in een paar stappen het product dat je zoekt. Zelfs bij een ingewikkeld product als een telescoop kan ik je helpen.

In veel van mijn webwinkels vind je een informatie- en adviespagina. Ik heb alle ins en outs van de producten uit die shop uitgezocht en voor je op een rijtje gezet. Hier vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen. Verder geef ik je handige tips over het gebruik en onderhoud van de producten.

Als je het lastig vindt om een product samen te stellen, dan kun je de productconfigurator gebruiken. Daarmee help ik je in een paar stappen met het kiezen van de benodigde onderdelen en accessoires. Je kunt de configurator bijvoorbeeld gebruiken bij het samenstellen van je tuinhuis. Zo kies je eenvoudig zelf het type dakbedekking.

Kom je er toch niet uit? Dan help ik je graag persoonlijk. Je kunt me op vele manieren bereiken.

Als jij je keuze hebt gemaakt, dan bezorg ik je bestelling snel waar je wilt. De meeste producten heb ik op voorraad, dus die worden de volgende dag al bezorgd. Met Frank Vandaag heb je je bestelling zelfs vandaag al in huis!