Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 04020619
Vestigingsadres
Prinsengracht 747
1017 JX Amsterdam
Nederland
Het kennisaanbod voor professionals, managers en coaches is gigantisch. Zie maar eens snel te vinden wat je nodig hebt. Daarom is er nu Businezz. 

Businezz helpt jou, samen met de beste auteurs, aan de kennis die jou verder gaat helpen. Via boeken, e-books en meer. Businezz biedt een op maat gesorteerd assortiment met uitgaven van verschillende uitgeverijen op het gebied van management, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Businezz houdt je up-to-date met nieuws, een agenda met relevante evenementen en speciale thema’s.

Businezz partners
Businezz is een initiatief van Boom uitgevers Amsterdam (waaronder Uitgeverij Boom Nelissen en Academic Service), is al meer dan negentig jaar gespecialiseerd in diverse uitgaven, waaronder boeken op het gebied van management, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit Businezz werken wij samen met partners in media, brancheverenigingen, congresorganisatoren en opleidingen om de beste kennis voor jou aan te bieden. Wil je meer weten over de partners van Businezz of heb je interessse om met jouw organisatie partner te worden? Bekijk meer informatie.