Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 4020619
Vestigingsadres
Prinsengracht 747
1017JX Amsterdam
Nederland

Bij Boom uitgevers Amsterdam houden we van nieuwsgierige mensen. Mensen die het interessant vinden om zich ergens in te verdiepen. Mensen die willen leren. Wij zijn uitgevers van non-fictie over allerlei onderwerpen. We zoeken de beste auteurs die met kennis van zaken en liefde voor hun vak schrijven. Als uitgever publiceren we natuurlijk gedrukte boeken en tijdschriften. Maar we doen ook veel digitaal; denk aan e-books, apps, online communities van experts en online platformen. Zo zorgen we ervoor dat u als gebruiker zo veel mogelijk plezier hebt van onze uitgaven. Of u nu student, docent, professional of gewoon nieuwsgierig bent. U vindt onze uitgaven in de boekhandel en in onze webshop.

Onze historie

Boom uitgevers Amsterdam bestaat sinds 1948. Bij onze uitgeverij zijn in de afgelopen decennia verschillende imprints ontstaan en ondergebracht, zoals Uitgeverij SUN (architectuur), Uitgeverij Boom Nelissen (management en coaching), Cure & Care (psychologie), Boom test uitgevers (psychologie en onderwijs), Boom Lemma uitgevers (hoger onderwijs) en Academic Service (hoger onderwijs, management en ICT). Al deze voormalige ‘merken’ dragen tegenwoordig dezelfde herkenbare naam: Boom uitgevers Amsterdam.

 

Koninklijke Boom uitgevers

Op onze beurt maken wij deel uit van Koninklijke Boom uitgevers. Dit uitgeefhuis is opgericht in 1841 en ‘Koninklijk’ sinds 1966, maar met zijn multimediale uitgaven is het helemaal van nu. Koninklijke Boom uitgevers verzorgt informatieve publicaties van de hoogste kwaliteit. Ruim 300 professionals werken vanuit uitgeverijen op diverse locaties in Nederland aan uitgaven in de culturele, educatieve, wetenschappelijke en vakinformatieve branche, en in de nieuwsvoorziening.