Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 77307119
Vestigingsadres
Deventerstraat 126
7321 CD Apeldoorn
Nederland

BAST is een jong Nederlands bedrijf met het hart op de juiste plaats. Het is onze missie om mensen beter en duurzamer te laten barbecueën door ze een sociaal en verantwoord alternatief te bieden voor houtskool. Daarom hebben wij kokosbriketten laten ontwikkelen die lang en gelijkmatig branden en minder vlammen, rook en as produceren dan houtskool.

Voor de productie van houtskool moeten bomen worden gekapt. Onze kokosbriketten worden gemaakt van kokosbasten, een restproduct van de kokosindustrie dat voorheen werd weggegooid. Door het verkolen van kokosbasten en hier briketten van te maken, geven wij dit kokosafval een nieuwe, circulaire bestemming. Daarnaast is ons product ook nog eens 100% natuurlijk en fair trade. Alle partijen in onze keten krijgen namelijk een eerlijke beloning voor hun bijdrage aan het eindproduct. Win-win-win!

Kokosbriketten van BAST zijn de beste brandstof voor echte barbecue liefhebbers. Zo vergroot je de positieve effecten van barbecueën en verkleinen we samen de negatieve effecten.

> Heerlijke barbecue smaak
> Hoge calorische warmtewaarde
> Brandt lang en gelijkmatig
> Minder vlammen dan bij houtskool
> Minder rookontwikkeling dan bij houtskool
> Geeft weinig as
> Circulair
> 100% natuurlijk
> Fair trade