Thuiswinkel Waarborg
certificaat

Thuiswinkel.org verklaart dat haar lid:

het Certificaat Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

Dit betekent dat 123gold Nederland als webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

123gold Nederland werd voor het eerst gecertificeerd op 15 juli 2014

123gold Nederland biedt jou ten minste de volgende 9 zekerheden:

 1. Het bedrijf bestaat écht en bereik je zo:

  123gold Nederland

  Vestigingsadres
  Van Baerlestraat 15
  1071 AM Amsterdam
  Nederland
   
  Postadres
  Van Baerlestraat 15
  1071 AM Amsterdam
  Nederland
   
  Telefoonnummer 020 3034513
  E-mailadres
  Website http://www.123gold.nl
   
  KvK 60502991
  Lid sinds 15 juli 2014
 2. Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

  Algemene voorwaarden zijn overeengekomen samen met de consumentenbond en gemakkelijk vindbaar op de website van 123gold Nederland.

  Let op: er geldt geen wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor o.a. op maat gemaakte producten, producten die snel bederven en hygiëneproducten waarvan de zegel is verbroken. Ook vallen digitale inhoud (zoals software en e-books) en gokactiviteiten (zoals loterijen en casinospelen) hierbuiten.

  Bekijk alle uitzonderingen op het herroepingsrecht in artikel 10 van onze algemene voorwaarden >

 3. Producten (deels) achteraf betalen

  Onze leden bieden de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen (geldt alleen voor producten).

 4. Helder aanbod: je weet precies wat je koopt

  Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.

 5. Overzichtelijk bestelproces

  Het bestelproces in de webshop verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

 6. Prijzen zijn duidelijk

  Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.

 7. Veilige betaalomgeving

  Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

 8. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens

  123gold Nederland heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org 123gold Nederland aan op deze verplichtingen. Aanvullend voert Thuiswinkel.org ICT-veiligheidstests uit op de webshops en platformen die gecertificeerd zijn.

  Lees hier hoe Thuiswinkel dit borgt.

 9. Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie

  Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij 123gold Nederland of dien een klacht in via het klachtenformulier. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Bekijk de procedure van De Geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken. Deze garantie geldt niet in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf; Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.