Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 78613965
Vestigingsadres
Plantagelaan 26
3772 MB Barneveld
Nederland
Dé specialist in het bedrukken van servies en glaswerk
Wilt u glazen of serviesgoed laten bedrukken voor uw horecaonderneming, brouwerij, bedrijfskantine, overheidsinstelling of vereniging? Riké Group is dé specialist in het haarscherp bedrukken van porseleinen servies en glaswerk van een zeer goede kwaliteit. De producten van onze groothandel zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik binnen de horeca en het bedrijfsleven. Wij zijn actief in Nederland, België en Duitsland.

Het uitgebreide en blijvende assortiment bestaat o.a. uit: bierglazen, wijnglazen, kop en schotel en waterflessen. De levertijd? Uw glaswerk en serviesgoed met bedrukking kunnen wij al in 10 werkdagen leveren. Het gehele productieproces hebben wij in eigen beheer.

Uw logo op een glas of kopje?
Ruime keuze, snelle afhandeling en direct een totaalprijs
Bedrukte glazen en serviesgoed geven een stukje beleving, herkenning en persoonlijkheid. In onze webshop vindt u het grootste assortiment glazen en porseleinen servies, zoals: bierglazen, bierpullen, wijnglazen, champagneglazen, koffiekopjes, kop-en-schotelsets, mokken, borden en waterflessen. Deze kunnen wij met de nieuwste technieken op hoge kwaliteit bedrukken en graveren. Riké Group is al meer dan 15 jaar dé specialist in scherp drukwerk op kwalitatieve producten.

Staat uw glas of kopje er niet tussen? Geef ons gerust een seintje en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Wij hebben rechtstreeks contact met de grote leveranciers van glaswerk en serviesgoed. Dat geeft ons toegang tot ruim 5000 verschillende artikelen.