Feestdagentips en -acties

De feestdagen staan weer voor de deur en zeker met de geldende coronamaatregelen betekent dit weer een bijzonder drukke periode te worden voor webwinkeliers. Natuurlijk willen wij onze leden hierbij zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom hebben we op deze pagina verschillende (kortings)acties (exclusief voor leden) en relevante tips & tricks van onze business partners verzameld. Hiermee kun je met een gerust hart de feestdagenperiode in. Mocht je nog andere vragen hebben op dit gebied, neem dan via contact met ons op. We helpen je graag verder.

E-mailmarketingtips

Onbezorgd bezorgen, in één keer. Zo helpt DHL jou de drukte door. 

Met deze tips maak je van december een topmaand.

E-commerce groeit al jaren, met drukte ondertussen als grootste decembertraditie. Zeker met de nieuwe coronamaatregelen heb je geen glazen bol nodig om je deze maand voor te stellen. Precies, een online ‘bestelexplosie’. Geen zorgen, tijd genoeg om ons voor te bereiden. Die piekdrukte lossen we samen op: vervoerder én verzender of verkoper. Gewoon, goed onderling  communiceren. En met je klanten natuurlijk. Want als die tevreden zijn, dan komen ze terug.

Bekijk de tips van DHL

Feestdagen

Tips om je webshop klaar te stomen voor feestdagen 

Met events als Black Friday, Singles’ Day en Sinterklaas nadert the season of holidays. Het treffen van voorbereidingen lijkt nog wat vroeg, maar dat is allesbehalve waar. Je wilt immers optimaal inspelen op zulke dagen en je conversie een enorme boost geven, toch?

Voor menig (web)winkelier kunnen de voorbereidingen op de feestdagen stressvol zijn; je moet onder andere rekening houden met een sterke toename in het aantal bezoekers in je webshop en in het aantal bestellingen. 

Bekijk de tips van PAY

Feestdagen

6 tips om je webshop klaar te maken voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Een belangrijke periode voor retailers, maar door de coronacrisis zien deze dagen er dit jaar anders uit dan normaal: geen massa’s mensen in de winkelstraten en meer terughoudendheid in het uitgavenpatroon. Een webshop kan hier uitkomst bieden. Nu de winkelstraten worden vermeden, is de verwachting dat de online verkoopcijfers dit jaar door het dak schieten. Als retailer wil je hier natuurlijk van profiteren. Met deze zes tips zorg je ervoor dat jouw webshop klaar is voor de feestdagen.

Bekijk de tips van Lightspeed

E-mailmarketingtips

Bereid je magazijn voor op Black Friday

Voor je het weet, is het weer zover: Black Friday. Op vrijdag 27 november 2020 staan consumenten weer te popelen om hun sinterklaas- en kerstaankopen te doen met mooie kortingen. Maar hoe zorg je ervoor dat je alle drukte aan kan in je magazijn? Hieronder volgen zes tips van Thuiswinkel.org-business partner Picqer om jouw magazijn klaar te maken voor Black Friday.

Bekijk de tips van Picqer

Feestdagen

Black Friday: met deze tips ben je er helemaal klaar voor

Black Friday wordt steeds populairder. Wil je meedoen aan dit shoppingfestijn, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In dit artikel vind je diverse tips zodat je helemaal klaar bent voor deze dag. Deze tips zijn overigens toepasbaar voor alle feestdagen, dus ook voor Cyber Monday, Sinterklaas en kerst.

Bekijk de tips van ISM

E-mailmarketingtips

Relevante masterclasses

Ben jij klaar voor de drukte e-commerceperiode in de geschiedenis? Sendcloud heeft een serie aan masterclasses voor je opgenomen. Leer van onder andere DHL Express, Smartphonehoesjes, We Grow Webshops en Code - a Shopify Plus Agency, bedrijven die je klaarstomen voor het naderende piekseizoen. Leer van de experts en zorg ervoor dat jouw webshop optimaal presteert.

Bekijk de masterclasses van Sendcloud


E-mailmarketingtips

E-mailmarketingtips voor Black Friday

Black Friday is een van de belangrijkste dagen in het jaar om je omzet een boost te geven. Maar hoe valt je nieuwsbrief nog op tussen al die andere Black Friday-mailings? Een speciale en exclusieve actie voor je trouwe nieuwsbrieflezers is het minste wat je kunt doen. Maar er zijn veel meer manieren om op te vallen.

Download de whitepaper ‘17 tips voor een geslaagde Black Friday Campagne’ en je leert hoe je het beste kunt voorbereiden op dit jaarlijkse retailfeest.

Download de whitepaper van Spotler

Feestdagen

Werving en wetgeving: hoe werf jij tijdens de feestdagen en mag dat eigenlijk wel?

De feestdagen staan alweer voor de deur. En één ding is zeker, met een hele of halve lockdown zal er nog meer online geshopt worden. De volgende uitdaging is dan: Hoe val je op? Marketing wil dolgraag aan de slag, maar dit brengt compliance-vraagstukken met zich mee. Marketing via social media impliceert bijvoorbeeld dat je werkt met Amerikaanse partijen en dan is 100% compliance onmogelijk.

Lees het artikel van DMCC

Feestdagen

Wat heeft Black Friday dit jaar in petto?

In november lanceren we de tweede editie van onze Black Friday Survey. Dit winkelfenomeen heeft zich inmiddels op de Nederlandse retailkalender genesteld. De laatste maanden van het jaar kennen al veel belangrijke evenementen voor retailers en consumenten. Kunnen Black Friday en het nauw verwante Cyber Monday daartussen een plaats veroveren? Wat vinden consumenten ervan? We vroegen het aan tweeduizend consumenten in Nederland en vergeleken hun gedrag met dat van kopers in andere landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. 

Bekijk de Resultaten van PwC

iDEAL

Gratis WhatsApp Starterspakket / WhatsApp, onmisbaar voor e-commerce tijdens de feestdagen

Consumenten verwachten dat je altijd bereikbaar bent, bij voorkeur op het populaire kanaal WhatsApp. Het is de nieuwe standaard. Elk (e-commerce)platform dat hier niet in meegaat, loopt de kans de doelgroep te verliezen. Communiceren met de moderne consument vraagt om een goede voorbereiding om te voldoen aan de hoge verwachtingen. Wees gerust, met WhatsApp en de juiste software ben jij voorbereid. Met het gratis WhatsApp Starterspakket helpen wij jou een frictieloze klantreis te creëren, door adequate en snelle klantcommunicatie.

Maak jij het verschil en val je op tijdens de feestdagen? Vraag dan jouw gratis WhatsApp Starterspakket aan.

Vraag het pakket van CM aan

iDEAL

De feestdagen zullen dit jaar anders zijn

De groei van e-commerce en de inspanningen voor digitale transitie over de hele wereld bevinden zich op een ongekend niveau. Niet alleen het grote aantal nieuwe online shoppers en nieuwe concurrenten, maar ook het veranderende bestedingspatroon maakt het moeilijk om je te onderscheiden van de massa met behulp van oude tactieken. Prisync helpt je hier graag bij met relevante tips voor prijstactieken.

Bekijk de tips van Prisync

E-mailmarketingtips

Hoe een data-driven betaaloptimalisatie de conversie kan verhogen

We doen met zijn allen veel moeite om klanten naar de betaalpagina te krijgen. Zo brengen marketing, advertenties en SEO-optimalisatie klanten naar de webwinkel, maken goede UX- en UI-designs het voor klanten makkelijk om de producten te vinden die ze willen en stimuleren kortingen en deals klanten om daadwerkelijk over te gaan tot de aankoop. Maar als klanten na al deze inspanningen afhaken bij de laatste stap, de betaalfase, dan lopen webshops omzet en inkomsten mis. Om nog maar te zwijgen van de potentiële impact op de klanttevredenheid die ontstaat wanneer mensen een aankoop niet kunnen voltooien.

Lees het artikel van Ingenico

E-mailmarketingtips

Optimaliseer je betaalpagina voor de feestdagen

Door je betaalpagina te optimaliseren verhoogt je conversie en maak je het voor klanten makkelijk om te betalen. Wij willen je hiermee helpen met onze alles-in-één betaaloplossing die eenvoudig te beheren is en je in staat stelt om een grote verscheidenheid aan betaalmethoden aan te bieden. Ons cadeautje aan jou deze feestdagen: we bieden je de hulp van onze consultants aan ter waarde van 1500 euro, de eerste 300 transacties zijn gratis, de eerste 3 maanden betaal je geen abonnementskosten en we rekenen geen set-up kosten.

Vraag een offerte aan

 

iDEAL

iDEAL met korting! Nu €0,20 per transactie via CM.com

Speciaal voor de drukste e-commercetijd van het jaar kunnen webshops nu gebruikmaken van een gereduceerd tarief op online betalingen via CM.com: € 0,20 per iDEAL transactie tot en met 31 december 2020. Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en Kerstmis zorgen voor geweldige piekmomenten voor online bestellingen en betalingen, en bepalen voor een groot deel je jaarlijkse omzet. Zijn jullie er klaar voor? Sluit via mobile-first betaalprovider CM.com direct aan op iDEAL, de meest gebruikte betaalmethode van Nederland.

Integreer iDEAL in je webshop en betaal nu slechts € 0,20 per transactie (all-in)! Meld je direct aan of check voor meer info.

Meer informatie over de aanbieding van CM

E-mailmarketingtips

Als webwinkelier kun je eigenlijk niet meer om Black Friday heen

En moet je hier slim op inspelen om succesvol te zijn. Maar je bent natuurlijk niet de enige, dus hoe moet je dat dan doen? Logic4 geeft je 6 praktische tips.

Bekijk de tips van Logic4

E-mailmarketingtips

 Zo houd je je klanttevredenheid hoog tijdens e-commercepieken

Consumenten bestellen steeds meer online. De (recente) gebeurtenissen rondom COVID-19 hebben deze trend nog verder aangewakkerd. Dit betekent topdrukte bij e-commerceorganisaties, maar ook bij bezorgdiensten. Hierdoor kan de bekende slogan ‘Vandaag besteld, morgen in huis’, lang niet altijd worden gerealiseerd. In dit artikel vertelt Thuiswinkel.org-business partner Trunkrs je hoe je je klanttevredenheid hoog houdt tijdens e-commercepieken en geven ze je vier tips om maximaal te profiteren van (on)verwachte piekperiodes.

Bekijk de tips van Trunkrs


E-mailmarketingtips

2020 wordt het beste e-commercejaar ooit!

 De traditioneel belangrijkste e-commercemaanden zijn in aantocht, maar deze periode hebben we nog nooit meegemaakt tijdens een wereldwijde pandemie. Hoewel we niet weten wat er precies gaat gebeuren, zijn de voortekenen voor online omzet aan het einde van dit jaar erg goed. Lees hier zes factoren die een voorteken zijn voor een topomzet.

Lees het artikel van De Nieuwe Zaak

E-mailmarketingtips

Bereid je webwinkel voor op Black Friday!

Tijdens Black Friday is een goede online zichtbaarheid voor elke retailer een must. In de whitepaper van feed managementtool Channable lees je wat je nodig hebt om je zichtbaarheid te vergroten, om online succesvol te verkopen en om de concurrentie voor te blijven.

In de whitepaper lees je onder andere:

 • hoe je automatische voorraadupdates instelt om altijd zekerheid te bieden aan je klanten over hun bestellingen; 
 • hoe je zeer relevante advertenties maakt die volledig zijn geautomatiseerd;
 • hoe je je prestaties kunt verbeteren naar aanleiding van gegevens uit Google Analytics;
 • Download de whitepaper van Channable

   

  Feestdagen

  Vang de drukte van de feestdagen op met een livechat op je website

  Het is tijd om je klantenservice team klaar te stomen voor the most wonderful time of the year. Of beter gezegd: voor een roodgloeiende telefoon, een ontplofte mailbox en een eindeloze stroom aan chatberichten. Een van de beste manieren om wat druk van de ketel te halen is door een livechat op je website te plaatsen. In dit artikel legt Trengo aan de hand van vier tips uit hoe je dat kunt doen.

  Lees het artikel van Trengo

  iDEAL

  Wees goed voorbereid voor de feestdagen met Channable

  Met de feed managementtool Channable houd je tijdens de drukke feestdagenperiode de data van je online marketingkanalen helemaal up-to-date. Laad al je producten in de tool, en verkoop op kanalen zoals bol.com en Google Shopping. Daarnaast wordt met de extra runs je data meerdere keren per dag opgehaald en geëxporteerd naar deze kanalen. Vanaf 1 oktober 2020 zijn deze extra runs nog goedkoper geworden! Meld je dus snel aan voor een gratis Channable-account, of neem contact met ons op om de extra runs aan te zetten.

  Meld je aan bij Channable

  iDEAL

  Actie 2020- Gratis webshop voor onze ondernemers

  Heel veel ondernemers worden geraakt door de wereldwijde coronacrisis.myShop.com wil graag iets voor ondernemend Nederland en België doen en heeft een gratis 'no-nonsens' webshop opgenomen in haar pakket. Je kan je direct aanmelden en 12 maanden kosteloos en geheel vrijblijvend jouw producten online verkopen. Je kan je klanten via PayPal laten betalen, het orderbedrag laten overmaken of via onze partner Pay.nl gebruikmaken van iDEAL tegen een actietarief van € 0,25 per transactie (voor België € 0,39 per Bancontact-transactie). Binnen enkele uren ben je online en kun je gaan verkopen. Ga naar https://www.myshop.com om je voor myShop Actie 2020 aan te melden.

  Meld je aan