Profiteer van de aanbiedingen

Aanbiedingen van business partners

Business partners van Thuiswinkel.org bieden met verschillende aanbiedingen steun aan organisaties in deze moeilijke coronatijden. 

Wil jij profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen van business partners? Bekijk dan snel alle aanbiedingen! 

Heb jij als business partner van Thuiswinkel.org nog aanbiedingen die wij kunnen aanbieden op onze pagina? Laat het ons dan weten via

Op onze landingspagina proberen we je zo goed mogelijk te informeren over de gevolgen van corona voor de online retail en verzamelen we relevante informatie voor je. 

Boodschappen

Kartonnen scheidingswanden van Smurfit Kappa

Smurfit Kappa helpt jouw business draaiende te houden en aan de veiligheidsmaatregelen te voldoen. We bieden kartonnen scheidingswanden aan (te bestellen via Office Centre) om het mogelijk te maken dat medewerkers op een veilige manier naast elkaar werken. Daarnaast zijn we in de laatste fase van de ontwikkeling van onder andere desinfectiestations en prullenbakken van karton. Al onze producten zijn duurzaam & recyclebaar.

Meer informatie

Boodschappen

Marktplaats biedt #coronahulp

Mensen die hun hond niet meer kunnen uitlaten of zelf niet meer de mogelijkheid hebben om boodschappen te doen, kunnen dat vanaf nu kenbaar maken via een advertentie op Marktplaats. Dat kun je doen door een advertentie te plaatsen en #coronahulp in de titel te plaatsen. Ook mensen die juist hulp aan willen bieden, kunnen dat via het platform doen.

Meer informatie

Analytics

Prisync lanceert support programma

Ter ondersteuning van e-commerce MKB-bedrijven wereldwijd, lanceert Prisync een gratis e-commercesupportprogramma tot 31 mei. Het programma is inclusief gratis e-mailmarketing, gratis analytics, gratis prijsoptimalisatiesoftware, etc. We willen zoveel mogelijk e-commerce MKB-bedrijven bereiken die het moeilijk hebben in deze coronatijden.

Meer informatie
SEA audit

Fingerspitz heeft gratis SEA audit

Digital marketingbureau Fingerspitz heeft een gratis online SEA audit voor e-commerce ontwikkeld. Test hiermee of jouw organisatie de volle potentie van SEA benut, voornamelijk via Google Ads. Na de test krijg je meteen de score van jouw organisatie te zien. 

Meer informatie


Eigen webshop

Mollie helpt met opzetten webshop

Betaaldienst Mollie helpt webwinkeliers in spé en webshopbouwers met een donatie van € 500,- om hun eigen webshop op te zetten. Daarnaast krijgt de nieuwe webshop de eerste € 5.000,- aan online transacties via het betalingsplatform gratis. Er is € 25.000,- beschikbaar gesteld voor de aanbieding. Zo wil het bedrijf een steentje bijdragen aan ondernemers die noodgedwongen de deuren van hun fysieke winkel moeten sluiten.

Meer informatie
Webshop overname

Webshop-Overname.nl biedt gratis intake

WebshopOvername.nl helpt webshop eigenaren die overwegen hun webshop te verkopen met een gratis intake van 30 minuten. Hierin wordt er onder andere een terugkoppeling gegeven met betrekking tot de verkoopgereedheid en de waarde van de onderneming.

Meer informatie

 

Payconiq

Gratis Payconiq proberen

Maakt jouw webshop al gebruik van Payconiq? Of ben je nieuwsgierig wat Payconiq voor jouw checkout kan betekenen? Dan kun je de Europese mobiele betaalmethode nu tot het einde van het jaar 2020 gratis uitproberen! Betaalt jouw klant met Payconiq? Dan worden hiervoor geen transactiekosten in rekening gebracht. Een cadeautje van Payconiq en Buckaroo.

Meer informatie
Sparsessie

Adwise biedt gratis sparsessie

Digital agency Adwise zet vrijblijvend haar breinkracht in om bestuurders, directies en managers van bedrijven en organisaties kosteloos te voorzien van sparring en advies. Voor vraagstukken op het gebied van business- en marketingstrategie, transformatie en digitalisering, brand & experience en performance marketing. Heb jij een brandend vraagstuk? Klik dan op ''Meer informatie'' om je direct aan te melden.

Meer informatie


icecat

Icecat biedt gratis diensten 

De verschillende gratis diensten die Icecat aanbiedt zijn: product data voor retailers (Open Icecat), product information manager voor merken en hun product data (Free Vendor Central) en koppelingen voor webshops met Magento en andere koppelingen. In de blogpost van Icecat lees je hier meer over. Klik hiervoor op onderstaande button. 

Meer informatie
Website

Rabobank biedt met 'Future Store Arnhem' één website

Future Store Arnhem biedt één website via Pagewize. Nu 3 maanden gratis! Een goede website is de minimale eerste stap en we helpen MKB-ondernemers graag om binnen één dag online en mobiel vind- en zichtbaar te worden met een fantastische website! En dat voor slechts € 12,- per maand. Of één fantastische webshop via ShopIQ. Van € 450,- voor € 249,- per maand of een webshop zonder kassa van € 379,- voor € 189,-. 

Meer informatie


SSL-certificaten

LeaderSSL biedt kortingen

LeaderSSL biedt nu SSL/TLS-certificaten voor het beveiligen van je online webshop met grote korting. Je kunt een volledige domeinbescherming krijgen voor € 60 per jaar (excl. BTW) of je bedrijf valideren met een Extended Validation-certificaat voor € 100 per jaar (excl. BTW). Neem per mail contact met ons op met het gewenste product en 'Thuiswinkel.org aanbieding' in de onderwerpregel en we helpen je verder! 

Meer informatie
Betaalautomaat

EMS biedt verschillende aanbiedingen

EMS heeft tot en met september geen maandelijkse abonnementskosten voor EMS online betaaloplossing en EMS Payment Link. Daarnaast is het gebruik van Register Lite software plan en 4G mobiel data abonnement voor Clover, het alles-in-een betaalsysteem, gratis in 2020. Verder heeft het meest uitgebreide mobiele betaalautomaat van EMS de eerste drie maanden geen huur en service fee. Daarna is er een actieprijs van € 25,- in plaats van € 42,50 per maand.

Meer informatie

Customer experience

Ingenico helpt met het optimaliseren van je betaalpagina

Door je betaalpagina te optimaliseren verhoogt je conversie en maak je het voor klanten makkelijk om te betalen. Wij willen je hiermee helpen met onze alles-in-één betaaloplossing die eenvoudig te beheren is en je in staat stelt om een grote verscheidenheid aan betaalmethoden aan te bieden. Hierbij bieden we je de hulp van onze consultants aan ter waarde van € 1500 , zijn de eerste 300 transacties gratis, hoef je de eerste 3 maanden geen abonnementskosten te betalen en rekenen we geen set-up kosten.

 Meer informatie

PAY.

PAY. geeft korting en houdt winactie

Alle bestaande en nieuwe klanten van PAY. die een Professional, Business of Corporate pakket bij ons afnemen krijgen vanaf 11 mei, zes maanden lang, gratis transactiekosten op betalingen met Payconiq. Daarnaast maken alle bestaande en nieuwe klanten vanaf 11 mei kans op een gratis marketingcampagne ter waarde van € 2500,- met PAY. & Payconiq. Er worden maar liefst tien marketingpakketten weggegeven!

Meer informatie

Verpakking

Bangma Verpakking heeft actie op witte brievenbusdozen

Om winkeliers en webshops tegemoet te komen hebben wij een actie op onze witte brievenbusdozen. In de maanden mei en juni 2020 ontvangt u bij een bestelling vanaf € 350,- een gratis doos vinyl tape ter waarde van € 67,- ex btw. Voor bestellingen onder de € 350,- heeft u een gereduceerd verzendtarief. Bestellen kan vanaf een bundel per 50 stuks. Stuur een e-mail naar en wij helpen u graag verder! Klik op ''Meer informatie'' als je op zoek bent naar bedrukte verzendverpakkingen of andere maatvoering.

Meer informatie
Online training

Channable biedt online trainingen

Channable biedt trainingen aan om jou alle tips en trucs te leren van de online marketingtool Channable en je kennis te verbreden over de basics van feedmanagement, API of SEA. Schrijf je in via het formulier op de website en je krijgt toegang tot alle modules.

Meer informatie


VerzendverpakkingVerzendverpakkingenshop biedt nu 15% korting

Verzendverpakkingenshop helpt graag webshophouders door 15% korting te geven op een eerste bestelling bij Verzendverpakkingenshop. De korting is geldig op het gehele assortiment t/m 31 juli 2020. Om gebruik te maken van de promo vul je kortingscode ''SAMENSTERK'' in de winkelwagen in. Ervaar het gemak van Verzendverpakkingenshop.

Meer informatie
Webshop

myShop biedt basic webshop aan

myShop biedt webshops een basic webshop aan die snel en makkelijk is in te richten. myShop heeft met Pay.nl een afspraak dat merchants geen abonnementskosten hoeven te betalen en een scherp transactie tarief voor de iDEAL transacties. De webshop via myShop is een jaar gratis.

Meer informatie

Customer experience

Webhelp heeft tijdelijk geen opstartkosten

Webhelp is Nederlands marktleider in Customer Experience en helpt bedrijven met het inrichten en afhandelen van hun klantcontact. Onze ervaring en expertise in de e-commercesector stelt ons in staat om snel te schakelen en te ondersteunen bij het verhogen van de bereikbaarheid. Voor de e-commercepartijen waar wij al voor werken zien we de hoeveelheid klantcontacten flink toenemen. Om andere partijen die wel wat hulp kunnen gebruiken tegemoet te komen brengen we bij de start van een project geen opstartkosten t.w.v. €5.000,- in rekening.

 Meer informatie

E-commerce

De Groot Online Consultancy biedt gratis lidmaatschap

De Groot Online Consultancy biedt het lidmaatschap voor hun platform, Succes met e-commerce, gratis aan voor leden. De jaarlijkse kosten hiervoor zijn regulier € 397,-.

 

Meer informatie

Retail Rocket

Retail Rocket start met hyper-personalisatie

Retail Rocket helpt al meer dan 5500+ websites en is dé partij om e-commerce bedrijven te helpen met het verbeteren van de Customer Journey (1:1 personalisatie) en User Experience. Dit doen we op basis van een data-science aanpak en op basis van No Cure No Pay (performance based). Bekijk hier onze casestudy. Speciale aanbieding voor alle leden van Thuiswinkel.org: geen opstartkosten, maandelijks opzegbaar, gratis maand met premium service & support (direct resultaat bij voldoende traffic) en verwachte additionele omzetgroei (10% tot 50%). Stuur een mail voor meer informatie naar: 

Meer informatie

Copernica

Copernica biedt gratis sparsessie

In deze bijzondere tijden is communicatie per e-mail wellicht belangrijker dan ooit tevoren. Copernica deelt graag haar kennis met leden van Thuiswinkel.org over een effectieve inzet van het e-mailkanaal. Tijdens deze sessie kijken we samen met jou naar kansen om direct meer resultaat te behalen uit e-mailmarketing. Vraag nu de gratis 1 op 1 sparsessie aan met een van onze e-mailexperts!

Meer informatie

Adgoji

Adgoji biedt kosteloos platform ter beschikking

Adgoji biedt in de periode die ten minste tot en met 31 augustus 2020 duurt, het platform om automatisch digitale media in te kopen, de digitale campagnemanagers, data-scientisten kosteloos ter beschikking stellen aan retailers en merken /leveranciers. Op deze manier kan men in samenwerking ondervinden dat er significante kosten kunnen worden bespaard in de marketinguitgaven en er bovendien op een betere manier meer omzet kan worden gegenereerd, met daarnaast een volledig inzicht in de bestede marketing euro.

Meer informatie

Awin

Awin rekent de eerste 3 maanden geen vergoeding

Awin Access opent affiliate marketing voor een nog bredere markt van opkomende digitale bedrijven. Met minimale kosten en een eenvoudige integratie verlaagt Awin Access de barrières die kleine bedrijven en startende bedrijven ervan weerhouden om het affiliate kanaal te gebruiken. In deze tijden van grote onzekerheid gaat wereldwijd affiliate netwerk Awin nog een stap verder en ziet de eerste 3 maanden af van de maandelijkse vergoeding voor bedrijven die een affiliate programma starten met nieuwe self-managed service.

Meer informatie

 

Spotler

Geen opstartkosten voor Thuiswinkel-leden bij Spotler

Spotler is e-mail marketing (automation) software die e-commerce marketeers meer marketing power geeft. Dus niet oneindig veel functies in de software, maar functies die echt gebruikt worden en makkelijk en snel toe te passen zijn. Eén van de productlijnen van Spotler is het eCommerce product, een platform dat speciaal voor webwinkels en (e-)retailers is ontwikkeld. Om je in deze tijd tegemoet te komen, maar je wel snel van de voordelen van Spotler te laten profiteren, betaal je als lid van Thuiswinkel géén opstartkosten t.w.v. €1.200,- als je met Spotler start.

Meer informatie
Slimster

Slimster 2 weken geheel gratis 

Om bedrijven te steunen in deze moeilijke coronatijden is Slimster, dé vergelijker die jou helpt bij het vinden van de beste deal, 2 weken volledig gratis te gebruiken voor een onbeperkt aantal producten en regio's. Slimster biedt daarbij de volgende acties voor webshops en offerte afnemers: onbeperkt aantal producten (i.p.v. max. 3), onbeperkt werkgebied (i.p.v. max. 40 km) en onbeperkt aantal leads of webshops bezoekers. Zeker via offertes kan Slimster bedrijven zeer snel voorzien van extra omzet!

 Meer informatie

  

DMCC

DMCC biedt gratis privacy consult

Uw bestelpagina simpel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk inrichten. En dat ook nog eens op een wijze die in overeenstemming is met wet- en regelgeving. DMCC is dé compliance specialist die organisaties helpt bij het privacy proof en klantvriendelijk inrichten van websites. Juist in deze tijd willen wij de leden van Thuiswinkel.org kosteloos onze hulp aanbieden. Heeft u privacy vraagstukken waar u niet helemaal uitkomt? Wilt u gewoon eens sparren over optimalisatiemogelijkheden? De eerste tien leden die zich aanmelden, ontvangen van een DMCC specialist een uur gratis advies. Wees er dus snel bij!

 Meer informatie