8 december 2020
Locatie: Beatrix Theater, Utrecht
Organisator:

Shopping Talk

Shopping Talk

Op 8 december zal er een heel nieuw evenement plaatsvinden: Shopping Talk! Dit high-level evenement is exclusief voor genodigden. Naast kennis opdoen en netwerken zijn er ook mogelijkheden voor kwalitatieve 1-to-1 meetings. Binnenkort zullen we meer details over de sprekers van het congres delen, dus houd de website in de gaten: shoppingtalk.nl.

Matchmaking en netwerken

Ontmoet gamechangers en changemakers op dit nieuwe exclusieve event in Utrecht. Speciaal voor de bezoekers vindt er matchmaking plaats. Dit houdt in dat je één-op-één afspraken hebt, geheel op maat van jouw wens. Als retailer bezoek je dit evenement gratis. Dien een ‘request to join’ in en geef jouw voorkeuren door. Voldoe je aan de criteria? Dan word je gematcht aan een leverancier én bezoek je Shopping Talk gratis.

Exclusieve content

Behoor jij tot de top van de branche? Dan hebben wij een topprogramma voor jou. Shopping Talk heeft een sterk inhoudelijk congresprogramma met sprekers die jou inspireren. Naast twee high level keynotes, is het break-outprogramma speciaal geselecteerd voor high level bezoekers met een hoog kennisniveau binnen digital commerce.

Voor wie?

Shopping Talk is bedoeld voor digital commerce professionals met eindverantwoordelijkheid bij leden van Thuiswinkel.org of bij de 250 bedrijven uit de Twinkle100. Ook experts van ShoppingTomorrow zijn uitgenodigd voor het kosteloze event. Ambitieuze e-commerceprofessionals die niet tot bovenstaande doelgroepen behoren kunnen ook een ‘request to join’ indienen.

Event bijwonen?

Wil jij dit event niet missen? Dien dan nu een ‘request to join’ in en bezoek Shopping Talk gratis. Deelnemers voldoen aan de volgende criteria: je bent budgetverantwoordelijk/senior management binnen digital commerce (lid bij Thuiswinkel.org) en je participeert in de 1-to-1 meetings.

Ticket aanvragen voor Shopping Talk

Naar de website >