16 september 2020 - 17 september 2020
Locatie: Breakers Beach House, Noordwijk aan Zee
Organisator: Stichting Shopping Awards

Shopping Awards-uitreikingen 2020

Shopping awards logo

Op woensdag 16 en donderdag 17 september worden de Shopping Awards Vakprijzen en de Shopping Awards 2020 uitgereikt. De uitreiking vindt plaats in Noordwijk bij de strandtent Breakers Beach House.

De Shopping Awards 2020 uitreiking vindt fysiek plaats! Om alle Shopping Awards-prijswinnaars in het zonnetje te zetten heeft de Stichting Shopping Awards besloten de uitreikingen te splitsen over twee aansluitende dagen. Op woensdag 16 september worden de Shopping Awards Vakprijzen uitgereikt en op donderdag 17 september de Shopping Awards (voormalig publieksprijzen).

De uitreikingen vinden op een verantwoorde wijze plaats en volgens de actuele geldende richtlijnen. Beide avonden worden georganiseerd voor een beperkte en exclusieve groep genodigden, uiteraard wordt de 1,5 meter tijdens deze avonden goed gewaarborgd. 

Programma

Ontvangst: 17:30-18:00
Uitreiking Shopping Awards en BBQ: 18:00-21:15

Interesse?

Heb jij interesse om dit evenement bij te wonen? Helaas is dit evenement voor een besloten groep genodigden georganiseerd. Ben je business partner (pakket 1) van Thuiswinkel.org? We hebben een aantal kaarten beschikbaar, mail naar voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de Shopping Awards, bezoek: www.shoppingawards.nl 

Naar de website >