26 maart 2020
Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee
Organisator: Stichting Shopping Awards
Prijs niet-leden: €450,-
Prijs leden: €295,-
Prijs business partners: Twee gratis kaarten (pakket 1)

Shopping Awards Gala 2020

Shopping awards logo

Op donderdag 26 maart 2020 vindt het Shopping Awards Gala plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Tijdens deze uitreiking worden de winnaars van de Shopping Awards bekend gemaakt.

Voorlopig programma:

16.30 uur: Ontvangst
17.30 uur: Aanvang uitreiking inclusief diner
22.00 uur: Feestelijke borrel
01.00 uur: Einde van de avond

Uitreikingen:

Tijdens het gala worden de winnaars van de Shopping Awards en de Shopping Awards Vakprijzen bekende gemaakt. De Shopping Awards-winnaars worden bepaald door stemmend publiek en vakexperts. De Shopping Awards Vakprijs-winnaars worden bepaald door een professionele jury. Stemmen voor de Shopping Awards is binnenkort mogelijk!

Wil jij erbij zijn?

Wil jij het Shopping Awards Gala op 26 maart bijwonen? Reserveer dan nu je ticket. Het gala is alleen toegankelijk voor genomineerden, deelnemers aan de Ecommerce50, genodigden van de Stichting Shopping Awards, leden en business partners van Thuiswinkel.org, sponsoren en leveranciers. Als lid van Thuiswinkel.org heb je dus exclusief toegang en korting op een ticket voor dit evenement. Business partners (pakket I) bieden we twee gratis kaarten aan om het evenement bij te wonen (onderdeel van pakket 1).

Aanmelden is binnenkort mogelijk.

Naar de website >