7 november 2019
Locatie:
Organisator:

Thuiswinkel webinar: Profiteren van groei in B2B e-commerce? Weet wat zakelijke klanten beweegt

Thuiswinkel webinar

7 november is het zover, de Thuiswinkel webinar over de onlangs uitgekomen b2b markt monitor. Niemand minder dan Coen Schut, Director Strategy & Development bij PostNL, zal te gast zijn bij de Thuiswinkel Webinar.

B2B e-commerce groeit razendsnel. Steeds meer organisaties richten zich op een digitaal, online in- en verkoopproces. Maar waar moet je op letten als je een zakelijke webwinkel hebt? Wat zijn de wensen van de zakelijke besteller? Waarop vergelijken ze webwinkels? Multiscope heeft in opdracht van Thuiswinkel.org en PostNL maar liefst 5.421 Nederlandse werknemers ondervraagd over naar hun gedrag en voorkeuren bij online bestellen. Dit is het eerste grootschalige onderzoek naar de zakelijke besteller in Nederland. Dankzij dit onderzoek kunnen we onderbouwen wat we in de markt al zagen gebeuren: ook zakelijk groeit de populariteit van e-commerce. Tijdens de webinar geven we tips voor het strategisch beleid voor iedereen die met B2B e-commerce te maken heeft en geven we zes inzichten om jouw webwinkel te laten groeien.

Meld je gratis aan!

Wil jij de Thuiswinkel webinar over de b2b markt monitor niet missen? Zet dan 7 november in je agenda en meld je snel aan!

De webinar is voor iedereen gratis te volgen op 7 november om 11.00 uur

Schrijf je nu in!