29 oktober 2019
Locatie: Van Der Valk Hotel, Utrecht
Organisator:

Twinkle Marketplaces Event

De meeste Amerikanen beginnen hun productzoektochtop Amazon.com, in China is Alibaba dominant met zijn handelssites en bol.com is tegenwoordig platform first. Kun je als online retailer of merk nog wel ontbreken op marketplaces? Dat is de centrale vraag op 29 oktober op het 1e Twinkle Marketplaces Event.

Think big

Dat het onderwerp marketplaces hot is, is wel duidelijk. De meeste Amerikanen beginnen hun productzoektocht al niet meer op Google, maar op Amazon.com. In China is Alibaba dominant met zijn handelssites en bol.com is tegenwoordig platform first. Hoe ga je als retailer of merk om met deze nieuwe realiteit? Wat doe je niet/wat juist wel en waar?

Het Twinkle Marketplaces Event gaat over verkopen op marketplaces, over aspecten om rekening mee te houden op de korte én de langere termijn. Hoe staat het met de ontwikkeling van verticale marktplaatsen, voor specifieke productgroepen? En wanneer loont het om zelf een marktplaats te starten?

Claim nu je ticket!

Wil jij alles leren over marketplaces? Bezoek op 29 oktober het Twinkle Marketplaces Event. Tot 8 september ontvang je nog €100,- early bird korting, maar ben je lid of business partner van Thuiswinkel.org dan ontvang je na 8 september €50,- korting op een ticket.

Meld je hier aan

Naar de website >