14 november 2019
Locatie:
Organisator:

Commissievergadering 'Responsible E-commerce'

Bureau met pen en papier en recycle beeldmerk. Logo Thuiswinkel.org met kubus.

Het doel van belangenbehartiging is een zo goed mogelijk klimaat te realiseren zodat je kunt doen waar je goed in bent; ondernemen. Het optimaliseren van beleid en regels staat daarom centraal. Om voor de collectieve belangen van webwinkels op te komen heeft Thuiswinkel.org een aantal commissies. 

Thuiswinkel.org heeft de ambitie om ‘verantwoord ondernemen’ onderdeel te maken van alle processen ten behoeve van het commercieel belang. Daartoe zal de belangenvereniging projecten initiëren en uitrollen waarmee leden in staat zijn om hun eigen duurzaamheidsbeleid vorm te geven. Ook speelt Thuiswinkel.org een rol spelen in de normbepaling bijt de verschillende duurzaamheidsissues. De Commissie Responsible E-commerce ondersteunt daarbij.

In de commissie nemen werknemers van onderstaande organisaties plaats:

  • Coolblue
  • bol.com
  • wehkamp
  • Intergamma
  • Hema

Wil jij deze vergadering bijwonen?

Wil jij op donderdag 14 november 2019 deze commissievergadering bijwonen? De Commissie Responsible E-commerce is op zoek naar nieuwe mensen die de commissie komen versterken. Als commissielid krijg je de kans om mee te denken over het te bepalen beleid en is er een luisterend oor voor regels op dit moment belemmerend werken voor je business. Je komt gemiddeld vier keer per jaar met vakgenoten bij elkaar en je kunt daarin direct van elkaar leren. Neem voor meer informatie contact op met Margreeth Pape ()

Naar de website >