2 juli 2019 14:30 - 17:00
Locatie: Bleyenberg. Den Haag, Grote Markt 10
Organisator: Het PI.lab in samenwerking met ECP

Nieuwe kijk op Privacy biedt businesskansen

Logo Privacy Platform

In het kader van het Actieprogramma Privacy als Innovatiekans organiseert het PI.lab in samenwerking met ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en de aangesloten brancheverenigingen DDMA, Thuiswinkel.org en Nederland ICT, een aantal Community of Practitioners bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op 2 juli en leden van Thuiswinkel.org zijn van harte uitgenodigd.

Deze eerste Community of Practitioners (CoP) zal de officiële aftrap van deze community zijn. Het programma bestaat, naast presentaties over hoe privacy nieuwe kansen kan bieden en een interactieve sessie, uit een informatiemarkt met aanbieders van privacy-ondersteunende producten en diensten. Je kunt je laten inspireren door innovatieve oplossingen, in gesprek gaan met aanbieders en bedenken wat waardevol voor jouw organisatie zou kunnen zijn.

Doel van de CoPs is om organisaties die uitdagingen ervaren op het gebied van privacy en innovatie te verbinden met aanbieders van oplossingen. Zo kunnen we gezamenlijk werken aan het in de praktijk brengen van diensten en producten die én innovatief zijn én de privacy van klanten, gebruikers of leden optimaal beschermen.

  • De CoPs bieden nieuwe inzichten op basis van de ervaringen die zijn opgedaan tijdens de eerste serie workshops rond Privacy als innovatiekans.
  • Ze brengen vraag en aanbod bij elkaar en geven je de mogelijkheid om te netwerken met innovatieve partijen. Heb je een mooie innovatieve oplossing voor organisaties of ben je op zoek naar privacy-ondersteunende diensten, dan ben je van harte welkom.
  • We helpen je om na te gaan hoe je de én-énbenadering voor je organisatie kunt uitwerken.

Kortom, drie goede redenen om je nu alvast aan te melden via https://ecp.nl/agenda/nieuwe-kijk-op-privacy-biedt-businesskansen/

Naar de website >