15 april 2020
Locatie: Online
Organisator: ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow - De Kick-Off

Het nieuwste ShoppingTomorrow onderzoeksjaar staat alweer klaar om van start te gaan, op woensdag 15 april trappen we dit achtste onderzoeksjaar af tijdens ShoppingTomorrow - De Kick-Off. Dit jaar belooft weer een spraakmakend jaar te worden, waarin de focus ligt op nieuwe trends en technologieën.

In de startblokken

Tijdens De Kick-Off staan de eerste expertgroepvergaderingen gepland en maken experts een start met het onderzoek. We kijken dit jaar onder andere naar marktplaatsen en online platformen maar ook naar de customer journey en opkomende technologieën. Van welke trends maak je optimaal gebruik en welke laat je aan je voorbij gaan? Met indrukwekkende keynotesprekers van bijvoorbeeld Dille & Kamille en Bakker.com belooft het een inspirerend event te worden.

Doe ook mee!

Wil jij onderdeel zijn van hét kennisnetwerk voor digital commerce in Nederland? Meld je dan aan als expert voor een van de ShoppingTomorrow-expertgroepen. Als expert van ShoppingTomorrow krijg je:

  • een exclusieve voorbereiding op de klant van 2025?
  • kennisontwikkeling en –deling via (gratis) congressen en expertgroepen?
  • extra exposure voor jouw organisatie en jezelf als expert?
  • een groot netwerk van e-commerceprofessionals?

Mis het niet!

Mis dit startpunt van het onderzoeksjaar niet en houd woensdag 15 april 2020 vrij in je agenda voor ShoppingTomorrow - De Kick-Off. De Kick-Off vindt online plaats en is toegankelijk voor deelnemers (en genodigden) van het ShoppingTomorrow-programma.

Dit evenement is gratis voor ShoppingTomorrow-betrokkenen. Wil je ook aansluiten bij het onderzoeksplatform, neem dan even een kijkje op de website.

Naar de website >