29 mei 2019 09:30 - 17:00
Locatie: Business Universiteit Nyenrode, Breukelen
Organisator: ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow - De Kick-Off

Het ShoppingTomorrow-onderzoeksjaar 2019 staat in de startblokken. Op woensdag 29 mei trappen we dit zevende onderzoeksjaar af tijdens ShoppingTomorrow - De Kick-Off. Dit jaar, met als thema ‘The future of the journey’, belooft weer een spraakmakend jaar te worden, waarin de focus ligt op nieuwe technologieën die van invloed zijn op de klantreis.

Klaar voor de start?

Tijdens De Kick-Off staat de eerste meeting met jouw expertgroep gepland en maken jullie een start met het onderzoek. Ook kijken we dit jaar naar de customer journey en de opkomende technologieën zoals AI, robotisering en voice. Van welke trends maak je optimaal gebruik en welke laat je aan je voorbij gaan? Met een indrukwekkende line-up van o.a. Swiss Sense en Bidfood starten we het onderzoeksjaar.

Join us!

Wil jij onderdeel zijn van hét kennisnetwerk voor digital commerce in Nederland? Meld je dan aan als expert voor een van de ShoppingTomorrow-expertgroepen. Als expert van ShoppingTomorrow krijg je:

  • een exclusieve voorbereiding op de consument van 2025;
  • kennisontwikkeling en -deling via (gratis) congressen en expertgroepen;
  • extra exposure voor jouw organisatie en jezelf als expert;
  • een groot netwerk van digital commerce professionals.

Mis dit startpunt van het onderzoeksjaar niet en houd woensdag 29 mei 2019 vrij in je agenda voor ShoppingTomorrow - De Kick-Off. De Kick-Off vindt plaats op Business Universiteit Nyenrode in Breukelen.
Dit evenement is gratis voor ShoppingTomorrow-betrokkenen. Wil je ook aansluiten bij het onderzoeksplatform, neem dan even een kijkje op de website.

Naar de website >