12 maart 2019 09:00 - 17:00
Locatie: B. Amsterdam B.3
Organisator:

Emerce Updates #3 Marketplaces

Emerce Updates

Emerce Update #3 - MARKETPLACES geeft je een overview van de wereld van marketplaces. Wat zijn de trends en ontwikkelingen tot nu toe? Wat is de dynamiek van online marketplaces? Wat maakt ze succesvol? Hoe kun je ze gebruiken in je eigen voordeel? En hoe ziet de toekomst van marketplaces eruit?

Wat is Emerce Updates: Marketplaces?

Emerce Update #3 – Marketplaces geeft je op 12 maart een overview van de wereld van marketplaces. Het aanbod van online marketplaces is enorm. Wat zijn de trends en ontwikkelingen tot nu toe? Wat is de dynamiek van online marketplaces? Wat maakt ze succesvol? Hoe kun je ze gebruiken in je eigen voordeel? En hoe ziet de toekomst van marketplaces eruit?

Emerce Update #3 – Marketplaces brengt je in een dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van online marketplaces. De verschillende soorten marketplaces (horizontals (breed), verticals (niche), B2B, B2C, C2C, open (Amazon) en gesloten (La Redoute) en hun mogelijkheden komen aan bod. Tijdens de praktijkcases inspireren Nederlandse retailers je met hun ervaringen in het gebruik van marketplaces. En natuurlijk ga je naar huis met concrete handvatten en tips voor de verkoop van producten via een marketplace.

Topics

Nieuwe business-en verdienmodellen in E-Commerce en Retailing. Crossborder: verkopen op buitenlandse Marketplaces of aan buitenlandse klanten? Fulfillment & customer service: zelf doen of uitbesteden. Hoe pas je je marketplaces aan aan je eigen retailstrategie? Hoe ga je om met klantfeedback en andere data-inzichten? Hoe worden Marketplaces als oriëntatiekanaal gebruikt? De laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fraude en cybersecurity.

Emerce Updates

Een Emerce Update gaat in op actuele onderwerpen en recente trends digital en tech en bestaan uit expertsessies, discussie-panels en presentaties. Bezoekers van Emerce Updates zijn binnen een dag helemaal up-to-date over het desbetreffende onderwerp.

 

Koop nu tickets voor Emerce Updates #3 Marketplaces

Als Thuiswinkel.org lid/relatie kun je met €100,- korting kaarten halen voor het Emerce Updates event. Bestel hier je kaarten en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Koop tickets!

Naar de website >