14 maart 2019 08:30 - 17:30
Locatie: Spant!, Bussum
Organisator: Emerce
Prijs niet-leden: €495,-
Prijs leden: €395,-
Prijs business partners: €395,-

Emerce Retail

Emerce Retail

Het Nederlandse retaillandschap is volop in beweging - stilstaan is geen optie! Eerst was online de trend, nu ligt de focus op omni- en crosschannel. Oude reuzen keren terug en bestaande spelers worden gechallenged door bedrijven uit China en de VS. Wat is de stand van zaken in retail? Emerce Retail 2019 kijkt nationaal, maar ook internationaal naar het Westen en het Oosten voor de laatste updates uit retailland en werpt natuurlijk een blik op trends die de toekomst bepalen.

Retail: Go East, Go West, Go Future

Emerce Retail 2019 geeft jou op 14 maart de gelegenheid om inspiratie op te doen en je volledig te laten updaten omtrent de laatste ontwikkelingen in het (nationale en internationale) retaillandschap. Hoe ziet de toekomst van online retailing eruit? Hoe richten retailers de organisatie optimaal in voor een succesvolle omni- en crosschannel strategie? Wat zijn de successen en learnings van dit moment? Wat kunnen we leren van onze peers, maar ook van bedrijven uit China en de VS?

Een diepgaand en praktisch event waar retailers een complete update krijgen over alle online, mobiele en technologische innovaties, de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends en businessmodellen. Natuurlijk zijn er ook volop netwerkmogelijkheden in de Innovation Alley met leveranciers, specialisten en onderling.

Voor wie is #EmerceRetail19?

Emerce Retail is voor professionals in online retailing; retailers, brands en pure players. De meest innovatieve retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce.

De eerste sprekers van Emerce Retail zijn bekend en werken bij bedrijven als V&D, Mediamarkt, Bol.com, Albert Heijn, Netprofiler en Maze-one.

Laat je inspireren, leer te innoveren en ontmoet de frontrunners uit de (inter)nationale retail community!

Koop nu tickets voor Emerce Retail

Als Thuiswinkel.org lid/relatie kun je met €100,- korting kaarten halen voor het Emerce Retail event. Bestel hier je kaarten en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Koop tickets!

Naar de website >