19 september 2019
Locatie: DeFabrique, Utrecht
Organisator:
Prijs niet-leden: €395,-
Prijs leden: Twee gratis kaarten
Prijs business partners: Één gratis kaart (pakket 1)

Shopping Today 2019

Beeldmerk Shopping Today.

Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Op welk gebied je ook meer wilt leren, Shopping Today bereidt je voor op de digitale toekomst. Dus wil jij dat jouw webshop (nog) beter gaat presteren? Kom naar Shopping Today 19 september. Dit event is voor iedereen toegankelijk!

Wat is Shopping Today?

Shopping Today is hét e-commerce kennisevent. Tijdens dit event word je voorbereid op de digitale toekomst van de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche. Ben jij werkzaam binnen e-commerce, bijvoorbeeld bij een webshop, een brand of een adviesbureau? Dan is dit evenement interessant voor jou. Met het thema van Shopping Today 2019: ‘Future of the journey’, kijken we naar de customer journey en de opkomende technologieën en trends zoals AI, robotisering en voice. Van welke trends maak je optimaal gebruik en welke laat je aan je voorbij gaan? Leer van dé experts op het gebied van e-commerce!

Waarom jij Shopping Today 2019 niet mag missen!

  • Stel je persoonlijke programma samen uit praktische cases en diepgaande kennissessies
  • Krijg praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt
  • Netwerk met 1000+ andere e-commerceprofessionals
  • Word toekomstproof met de hulp van de experts van ShoppingTomorrow
  • NIEUW! Ontvang de hele dag door tips en leer wat de laatste trends zijn in b2b-commerce in onze b2b-dome

Shopping Today 2018 was de bestbeoordeelde editie ooit! Bekijk de aftermovie hier.

Programma

De eerste sprekers zijn bekend. Onder andere Hellen van der Plas van Signify (voorheen Philips), Herman Rooswinkel van Nespresso en Pouya Bouland van Chiquelle zijn keynotesprekers tijdens Shopping Today 2019. Houd www.shoppingtoday.nl in de gaten voor de meest recente updates rondom het programma.

Shopping Today Netwerkontbijt

Exclusief voor zakelijke leden en business partners van Thuiswinkel.org en de hosts en voorzitters van ShoppingTomorrow organiseren wij het Shopping Today Netwerkontbijt.
Meld je aan voor het ontbijt!
ShoppingTomorrow organiseert jaarlijks een studiereis met dit keer Las Vegas en Silicon Valley als bestemming. De reis vindt kort voor Shopping Today plaats en de laatste ontwikkelingen op e-commercegebied in de USA worden, vers van de pers, met je gedeeld deze ochtend. Wat kunnen we leren van Zappos, Google, Facebook, Apple en Pinterest? Kom naar het ontbijt en ontdek het zelf. Natuurlijk is er ruime gelegenheid om te netwerken met de b2b-leden van Thuiswinkel.org, de gastheren en voorzitters van ShoppingTomorrow en onze business partners.

Gratis kaart(en) voor leden en business partners

Leden van Thuiswinkel.org ontvangen twee gratis kaarten (t.w.v. €395,-) per bedrijf, business partners (pakket 1) van Thuiswinkel.org ontvangen één gratis kaart (t.w.v. €395,-) per bedrijf en €100,- korting op de extra toegangskaarten.

Meld je hier aan

Naar de website >