28 oktober 2020 - 29 oktober 2020
Locatie: Online
Organisator:
Prijs niet-leden: €99
Prijs leden: Gratis
Prijs business partners: Gratis

Dutch E-commerce Week

Dutch ecommerce week

E-commerce floreert in tijden van corona. Juist daarom is het van belang kennis te delen met elkaar! We zijn er trots op in deze tijd een e-commerce event te organiseren.

Met toonaangevende keynotesprekers zoals Shopping Awards-winnaars Decathlon en Zooplus. En sessies van bol.com, BCC, sanitairwinkel.nl, Beerwulf en Made.com kun je je persoonlijke programma samenstellen. Dus op welk gebied je ook meer wilt leren, de Dutch E-Commerce Week bereidt je nog steeds voor op een digitale toekomst. Dit doen we op woensdag 28 oktober met het Crossborder- en Marketplaces-event en op donderdag 29 oktober met Shopping Today. Ben jij er ook bij?

Twinkle Marketplace Event - 28 oktober 

Op het Twinkle Marketplaces Event vertellen retailers en merken over succes op marketplaces. Wat is hun strategie en hoe brengen ze die ten uitvoer? Je hoort welke marketplaces er zijn om ook internationaal de boer op te kunnen, en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Ook hoor je wat er bij komt kijken om zelf een marketplace te worden. Lees meer.

CrossBorder Event

Het Crossborder Event is een inspirerende dag met presentaties van succesvolle online retailers, brands én B2B-verkopers in het buitenland. Een dag met diepgang. Plus de presentatie van de CrossBorder Top 30 van internationale snelgroeiers. Lees meer.

Shopping Today

Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Op welk gebied je ook meer wilt leren, Shopping Today bereidt je voor op de digitale toekomst. Dus wil jij dat jouw webshop (nog) beter gaat presteren? Lees meer.

Ben je erbij?

Dit tweedaags online event boordevol kennis en inspiratie mag je niet missen. We bieden al onze relaties de mogelijkheid om de sessies te volgen. Ben je lid of business partner van Thuiswinkel.org, ShoppingTomorrow-expert, -host of -voorzitter of e-Academy-relatie? Dan kun je dit tweedaags event gratis bijwonen.
Meld je direct aan

Naar de website >