11 oktober 2018 11:00 - 12:00
Locatie:
Organisator:

Thuiswinkel Webinar: SSL beveiliging voor websites: het belang van encryptie en vertrouwen

Macbook met links een notitieblok en rechts een mobiele telefoon. In de rechterbovenhoek staat het Thuiswinkel Webinar logo.

Onlangs zijn er wijzigingen in Google Chrome en andere webbrowsers doorgebracht. Wat is er precies gewijzigd aan de weergave van HTTPS? Waarom zijn deze wijzigingen er en wat betekent dit voor je webshop? Dat vertelt business partner Xolphin tijdens de Thuiswinkel Webinar van donderdag 11 oktober om 11.00 uur. Kijk je mee?
Voorkom browserwaarschuwingen en volg de Thuiswinkel Webinar op donderdag 11 oktober. Tijdens de webinar legt Kelly van Xolphin je uit wat de recente wijzigingen in Google Chrome en andere webbrowsers zijn. Wat is er precies gewijzigd aan de weergave van HTTPS? Maar, belangrijker, hoe kun je als webwinkelier optimaal profiteren van deze wijzigingen? Aan de hand van de laatste cijfers en trends op het gebied van veilig online shoppen geeft Kelly je antwoord op deze vragen.

Wat ga je leren tijdens de webinar?

Tijdens de webinar krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is het nut van het gebruik van HTTPS op je website?
  • Hoe zet je het gebruik van HTTPS in zodat je voldoet aan alle regels en wetgeving?
  • Hoe voorkom je dat je bezoekers browserwaarschuwingen krijgen?
  • Hoe zet je HTTPS in voor meer klantvertrouwen, meer conversie en dus meer omzet?

Voor wie is deze webinar interessant?

De webinar is gericht op eigenaren of beheerders van webshops en/of zakelijke websites.

Spreker: Kelly van Duin, Xolphin

Kelly houdt zich bij Xolphin bezig met marketing & communicatie, veelal online - van website optimalisatie tot het informeren van klanten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van SSL en online security. Xolphin is de grootste aanbieder van SSL Certificaten in Nederland en staat bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van SSL certificaten, digitale handtekeningen en gerelateerde producten van Comodo, DigiCert en GlobalSign.

Show what you know: ontvang 1 e-Academy point

Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je voor de webinar en ontvang 1 e-Academy Point voor e-Academy Campus. Schrijf je gratis in en maak je expertise zichtbaar.

Meld je gratis aan

Wil jij weten wat deze wijzigingen allemaal voor jou als webshop betekent? Schrijf je nu in voor de webinar.
De webinar is voor iedereen gratis te volgen op 11 oktober om 11.00 uur.

Schrijf je nu in!

Naar de website >