1 november 2018
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Organisator:
Prijs leden: €100,- korting
Prijs business partners: €100,- korting

Emerce Home & Deco

Thuis in online Home & Deco. Emerce Home & Deco biedt know-how en best practices op het gebied van e-commerce.

Over Emerce Home & Deco

Emerce Home & Deco is het toonaangevende event over online strategie en succesvol omnichannelbeleid voor de Nederlandse woonbranche. En vindt dit jaar plaats op 1 november. Tijdens Emerce Home & Deco hoor je wat er nu en in de toekomst belangrijk is in online zakendoen en het samenspel met de fysieke winkel. Denk aan het inzetten van de meest succesvolle inspiratie- en verkoopkanalen, het benutten van technologische innovaties en de inrichting van customer journeys, touch points en cross border strategieën.

Programma

Bekijk hier het programma van Emerce Home & Deco 2018

Voor wie?

De dag voor retailers, pure players, brands en groothandel in de home – & decoration branche. Emerce Home & Deco biedt know-how en best practices op het gebied van e-commerce voor retailers, brands en fabrikanten op het gebied van wonen, huis en interieur

Korting voor leden en business partners van Thuiswinkel.org

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting naar Emerce Home & Deco. Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Regular ticket (met €100 korting)’ en ontvang €100,- korting op je entreeticket. De kortingscode is al voor je ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ te klikken.

Naar de website >