29 november 2018
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Organisator:
Prijs leden: €100,- korting
Prijs business partners: €100,- korting

Emerce Finance

Alle digitale innovaties in bank- en verzekeringswezen verzameld in één event.

Emerce Finance

Emerce Finance is het jaarlijkse, toonaangevende event voor professionals in online bij banken, verzekeraars en financiële dienstverleners. En vindt dit jaar plaats op 29 november. Tijdens Emerce Finance hoor je wat er nu en in de toekomst belangrijk is in online en mobiele strategie voor de financiële wereld. Hoe zet je nieuwe kansen naar je hand? Wat doen grote internationale spelers en hoe succesvol zijn start-ups die in het gat in de markt springen? Op het één dag durende congres krijg je onder andere antwoorden op deze vragen.

Voor wie?

Emerce Finance verbindt onder andere het hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen. Je ontmoet er meer dan driehonderd collega’s. Tussen de programmaonderdelen door is er dan ook volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten.

Korting voor leden en business partners van Thuiswinkel.org

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting naar Emerce Finance. Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Regular ticket (met €100 korting)’ en ontvang €100,- korting op je entreeticket. De kortingscode is al voor je ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ te klikken.

Naar de website >