29 januari 2020 - 30 januari 2020
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Organisator:

Webwinkel Vakdagen

Voor de veertiende keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2020. Na 13 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal van 12.000+ bezoekers, volgt in 2020 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en vele exposanten. Als jij meer rendement uit jouw onlineactiviteiten wilt halen, ben je op de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres.

Ontmoet en praat bij

Thuiswinkel.org en ShoppingTomorrow zijn trotse partners van de Webwinkel Vakdagen. Tijdens de twee beursdagen delen alle ShoppingTomorrow-expertgroepen het resultaat van bijna een jaar lang onderzoek. Bovendien wordt het nieuwste ShoppingTomorrow-boek gelanceerd! De Thuiswinkel.org-stand is de ontmoetingsplek voor al onze relaties. Ontmoet elkaar daar en praat bij onder het genot van heerlijke koffie!

Naast al onze eigen ShoppingTomorrow-experts, die het het podium betreden met hun eindresultaten, staat het programma boordevol interessante sprekers. In de keynotezaal zien we Roelant Prins. Hij geeft je een kijkje in de keuken van Adyen. Hoe dit Nederlands bedrijf uitgroeide tot een organisatie van wereldformaat. Wat maakt dit bedrijf succesvol? Aan de hand van de Adyen Formula loopt hij langs successen, tegenslagen en leermomenten. Ook Colette Cloosterman van Jumbo Supermarkten neemt plaats op het podium. Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Bij Jumbo kunnen klanten vertrouwen op de unieke Jumbo formule en de 7 Zekerheden. Colette vertelt over de groei van het familiebedrijf.

Wil je de Webwinkel Vakdagen graag bezoeken? Zet 29 en 30 januari 2020 alvast in je agenda!

Meer informatie over:

Naar de website >