23 januari 2019 16:30 - 20:00
Locatie: Media Plaza, Utrecht
Organisator:

Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie

Volle zaal tijdens de nieuwjaarsreceptie. Met rood groene kubus van Thuiswinkel.org

Kom jij met ons en ruim 500 gasten uit de e-commercebranche proosten op een succesvol nieuw e-commercejaar? Aansluitend aan dag 1 van de Webwinkel Vakdagen organiseren we in Media Plaza (boven de Jaarbeurs) weer de jaarlijkse Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie. Zo kun je jouw bezoek aan de beurs perfect afsluiten met hét e-commercenetwerk. Ben jij erbij?

Tijdens de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie blikken we zoals ieder jaar vooruit naar de toekomst. Welke stappen zet Thuiswinkel.org als brancheorganisatie en welke trends komen er op het gebied van e-commerce onze kant op? Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je met je vakgenoten kunt proosten op succesvol 2019.

Jubileumjaar ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow brengt e-commerceprofessionals samen in een exclusief en actief netwerk, met als doel het leveren van intrigerende inzichten voor de branche. Het onderzoeksplatform is in 2013 geïnitieerd door Thuiswinkel.org en lanceert tijdens de nieuwjaarsreceptie alweer zijn vijfde boek met de onderzoeksresultaten. Benieuwd naar het spiksplinternieuwe boek vol interessante en actuele informatie over de e-commercesector? Bezoek dan 23 januari de nieuwjaarsreceptie.

Programma

16.30 uur: Feestelijke ontvangst in Media Plaza
17.15 uur: Plenair programma en lancering vijfde ShoppingTomorrow-boek
18.15 uur: Borrel met e-commercevakgenoten
20.00 uur: Einde Nieuwjaarsreceptie

Wil jij erbij zijn?

Wil jij de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie 2019 niet missen? Meld je dan snel aan! De receptie is gratis en exclusief te bezoeken voor leden, business partners, stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org.

​Helaas, we zitten vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.