24 mei 2018 11:00
Locatie:
Organisator:

Thuiswinkel Webinar: Digital Transactions - reken af met betalen!

Betalen moet anders, en niet alleen omdat het beter, sneller en gemakkelijker kan. PSD2 gaat het (inter)nationale betaallandschap namelijk drastisch veranderen, onder andere door de betaalwereld open te breken voor nieuwe spelers en nieuwe innovaties. Wat gaat er gebeuren en hoe kun jij betalen makkelijker maken? Volg 24 mei om 11.00 uur de webinar onder leiding van Just Hasselaar.

Wat ga je leren?

Wil je alles weten over de nieuwe betalingswereld en wat dat voor jou als webshop gaat betekenen? Volg dan de webinar op donderdag 24 mei. Just Hasselaar, Policy Adviser Digital Transactions bij Thuiswinkel.org, geeft antwoord op al je vragen over PSD2, samen met Bernard Juffermans, DNB. Daarnaast ontvang je praktische tips die je direct kunt toepassen!

Nieuwe spreker toegevoegd: Tikkie

Wat zijn de grootste fricties en irritaties in de checkout van je webshop? Tikkie presenteert tijdens deze webinar de resultaten van haar onderzoek. Hoe ga je als webshop met deze irritaties om? En wat zijn nieuwe methodes? Tikkie, een app en initiatief van ABN AMRO waarmee je eenvoudig een betaalverzoek kunt sturen, vertelt hun bevindingen van het onderzoek en hoe je ermee omgaat.

Meld je gratis aan

De webinar is op 24 mei om 11.00 uur gratis te volgen en je kunt live al je vragen stellen aan de betalingsexperts. Registreer je voor de webinar en ontvang 1 e-Academy Point voor e-Academy Campus. Als je jaarlijks 30 e-Academy Points verzamelt, ben jij gekwalificeerd als e-Academy Professional.

Meld je hier gratis aan