5 juli 2018 14:00 - 18:30
Locatie:
Organisator:

CM Inspires Utrecht

CM.com nodigt je graag uit om aanwezig te zijn tijdens dit interactieve evenement waarin de CM.com passie en expertise in een inspirerende setting afgewisseld wordt met een presentatie door Ronald Velten (Marketing Director bij IBM Europe) over het inzetten van supercomputer Watson, interactieve sessies met een selectie uit de overige 100 gasten aan uw ronde tafel, product demo’s en een gezellige netwerk borrel.

Designing Customer Experience

Als je klanten ook in de toekomst aan jouw merk wil binden, is het managen van de customer journey essentieel. Denk jij hierbij meteen aan Artificial Intelligence of je interne bedrijfscultuur? Tijdens deze editie van CM Inspires ‘Designing customer experience’ hoor je precies hoe zelfs de meest onverwachte onderdelen van de klantervaring jouw succes voor de toekomst garanderen. 

Datum: 5 juli 2018
Tijd: 14.00 uur -18.30 uur 
Locatie: 6th floor Le Mirage, Vliegend Hertlaan 19, Utrecht
Tickets en registratie: Wil jij zeker zijn van een volledig verzorgde middag en een plek tussen 100 geselecteerde professionals? Meld je dan nu aan voor CM Inspires Utrecht tegen de gereduceerde prijs van €295*. Registreren kan via events.cm.com.

* Let op, vanaf 5 juni geldt de reguliere prijs van €395.

 

Naar de website >