14 juni 2018 14:30 - 20:00
Locatie: Inn Style, Maarssen
Organisator:
Prijs leden: Gratis

Thuiswinkel.org Ledenevent & BBQ

Donderdag 14 juni organiseert Thuiswinkel.org een kennis- en inspiratiemiddag voor haar leden met aansluitend een borrel en barbecue. Wil jij kennis, inspiratie en informatie delen met andere leden van Thuiswinkel.org? Bezoek dan ons ledenevent!

We brengen graag onze leden samen tijdens ons ledenevent op 14 juni. Gedurende deze dag staan er drie elementen centraal: leren, praten en doen! Borrel en praat bij met andere leden of medewerkers van Thuiswinkel.org, deel kennis en ervaringen met elkaar. Kom in actie en sla een golfbal vanaf het terras; een ervaren instructeur geeft tips. De dag wordt afgesloten met een heerlijke zomerse barbecue. Bekijk hieronder het hele programma:

Het ledenevent is exclusief voor leden van Thuiswinkel.org

Algemene Ledenvergadering

Voorafgaand aan het ledenevent vindt de besloten ledenvergadering plaats, zodat je het event kunt combineren met de vergadering. Onder voorzitterschap van Paul Nijhof informeren we onze leden over de financiële resultaten van de vereniging en geven we een update van onze activiteiten, bijvoorbeeld op het gebied van belangenbehartiging en onderzoek.

13.00 - 13.30 uur                              Ontvangst
13.30 - 14.30 uur                              Algemene Ledenvergadering (ALV)
14.30 - 20.00 uur                             
Start Thuiswinkel Ledenevent

De ALV is exclusief voor leden van Thuiswinkel.org

Aanmelden

Wil jij er 14 juni bij zijn? Het evenement is gratis toegankelijk voor leden van Thuiswinkel.org (tot twee personen per bedrijf). Als bezoeker van het ledenevent ontvang je maar liefst 3 e-Academy Points voor e-Academy Campus. Als je jaarlijks 30 e-Academy Points verzamelt, ben jij gekwalificeerd als e-Academy Professional.

Meld je hier aan

Sfeerimpressie Ledenevent 2017: Bekijk hier alle foto's van het Ledenevent 2017