16 november 2017 11:00
Locatie:
Organisator: Thuiswinkel.org

Thuiswinkel Webinar: Hoe bouw je consumentenvertrouwen op met consumer generated content?

Thuiswinkel Webinar Logo

Hoe blijf je met jouw webshop opvallen? Om aandacht van klanten te krijgen moet je steeds creatiever, relevanter en informatiever zijn. Een manier om aandacht te krijgen is consumer generated content. Volg op 16 november de Thuiswinkel Webinar, die in samenwerking met business partner Bazaarvoice wordt gegeven, en leer alles over hoe je consumentenvertrouwen opbouwt met consumer generated content.

Waarom een consumer generated content-strategie?

Een consumer generated content-strategie zorgt voor originele en persoonlijke content. Het vervaagt de grens tussen inhoud en reclame door de persoonlijke benadering van deze content, waardoor de geloofwaardigheid omhoog gaat. Wat consumer generated content precies inhoud en hoe je het in kunt zetten om consumentenvertrouwen op te bouwen, leer je allemaal in de webinar aan de hand van de vier zuilen:

  1. Type: rationeel, visueel of een combinatie?
  2. Volume: is meer ook beter?
  3. Bereik: online of offline?
  4. Inzichten: helpen suggesties?

Welke appel kies jij?

Wat kiest de consument en waarom? Bouw consumentenvertrouwen op en verhoog de conversie van jouw webshop.

Spreker: Olav Bus, Bazaarvoice

De Thuiswinkel Webinar wordt verzorgd door Olav Bus, Head of Product Marketing, EMEA bij Bazaarvoice, business partner van Thuiswinkel.org. Bazaarvoice is werelds grootste netwerk van actieve shoppers dat meer dan een half miljard consumenten verbindt met duizenden retailers en merken die miljoenen producten en diensten vertegenwoordigen. 

Meld je gratis aan

De webinar is op 16 november om 11.00 uur door iedereen gratis te volgen en tijdens de webinar kun je live al je vragen stellen aan Olav. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy RegisterSchrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je hier gratis aan