29 maart 2018
Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee
Organisator:

Shopping Awards XL

Shopping awards logo

Op 29 maart worden de Shopping Awards Publieksprijzen XL, Vakprijzen en Gamechanger Award uitgereikt. Daarnaast zal de Ecommerce50 bekend gemaakt, een lijst van de 50 snelste groeiende e-commercebedrijven van Nederland. 

De Shopping Awards XL zijn publieksprijzen. De prijzen komen tot stand op basis van een beoordeling door consumenten die een online aankoop hebben gedaan. Op 29 maart worden, naast de Shopping Awards XL, de volgende awards uitgereikt, bepaald door een professionele vakjury:

Daarnaast wordt tijdens het gala de top 3 van de E-commerce50 bekendgemaakt.

De inschrijvingen voor de Shopping Awards XL 2018 zijn geopend! Ben jij een ambitieuze Nederlandse webwinkel, een omnichannel retailer of een game changer in de (e-)retail wereld? Schrijf je dan in voor de Shopping Awards. Inschrijven kan tot en met 27 januari 2018

Waarom meedoen?

  1. Volop (media-)aandacht voor alle deelnemers en inzicht in de waardering van de consument en vakgenoten; dat is de beste promotie!
  2. Winnaars mogen het hele jaar gratis het logo van de Shopping Awards op hun website vermelden.
  3. Genomineerd worden en winnen, geeft de SEO en het bezoekersaantal van je website een flinke boost!

Meer informatie over het deelnamereglement en hoe je mee kunt doen? Bezoek de website van de Shopping Awards en schrijf je in!

Naar de website >