29 maart 2018
Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee
Organisator:

Shopping Awards XL

Shopping awards logo

Op 29 maart worden de Shopping Awards Publieksprijzen XL, Vakprijzen en Gamechanger Award uitgereikt. Daarnaast zal de Ecommerce50 bekend gemaakt, een lijst van de 50 snelste groeiende e-commercebedrijven van Nederland. De uitreiking vindt plaats in Grand Hotel Huis ter Duin en is in gala. Wil jij erbij zijn? Reserveer nu je ticket!

De Shopping Awards XL zijn publieksprijzen. De prijzen komen tot stand op basis van een beoordeling door consumenten die een online aankoop hebben gedaan. Op 29 maart worden, naast de Shopping Awards XL, de volgende awards uitgereikt, bepaald door een professionele vakjury:

Daarnaast wordt tijdens het gala de top 3 van de E-commerce50 bekendgemaakt.

Shopping Awards XL-gala

Op 29 maart 2018 vindt het Shopping Awards Gala plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Tijdens deze uitreiking worden de winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen XL, de Shopping Awards Vakprijzen, de Game Changer Award, de Lightspeed Ecommerce50 en de Intershop B2B Award bekendgemaakt.

Programma:
16.30 uur: Ontvangst
17.30 uur: Aanvang uitreiking
22.00 uur: Feestelijke borrel
01.00 uur: Einde van de avond

Wil jij erbij zijn?

Wil jij het Shopping Awards Gala op 29 maart bijwonen? Reserveer dan nu je ticket. Het gala is alleen toegankelijk voor genomineerden, deelnemers aan de Lightspeed Ecommerce50, genodigden van de Stichting Shopping Awards, leden en business partners van Thuiswinkel.org, sponsoren en leveranciers. Als lid van Thuiswinkel.org heb je dus exclusief toegang en korting voor dit evenement. Business partners (pakket 1) bieden we twee gratis kaarten aan om het evenement bij te wonen (onderdeel van het pakket).

Reserveer nu je ticket!
(Vink het vakje 'Wij zijn Business Partner van Thuiswinkel.org' aan om als business partner (pakket 1) gebruik te maken van je twee gratis tickets)

Naar de website >