8 maart 2018
Locatie: Regio Utrecht
Organisator:

Shopping Awards XS

Logo Shopping Awards

Op 8 maart 2018 worden de Shopping Awards Publieksprijzen XS en de Beste Starter Awards uitgereikt. De Shopping Awards XS zijn publieksprijzen. De prijs komt tot stand op basis van beoordelingen van klanten die een online aankoop hebben gedaan in een webwinkel, online instore en/of via een app. De ING Beste Starter Award is een vakprijs en de winnaar wordt bepaald door een professionele jury, de winnaar is het boegbeeld van startende Nederlandse ondernemingen op het gebied van digital commerce.

De inschrijvingen voor de Shopping Awards Publieksprijzen XS en de Beste Starter Awards 2018 zijn geopend! Ben jij een ambitieuze Nederlandse webwinkel, een omnichannel retailer of een game changer in de (e-)retail wereld? Schrijf je dan in voor de Shopping Awards. Inschrijven kan tot en met 27 januari 2018

Waarom meedoen?

  1. Volop (media-)aandacht voor alle deelnemers en inzicht in de waardering van de consument en vakgenoten; dat is de beste promotie!
  2. Winnaars mogen het hele jaar gratis het logo van de Shopping Awards op hun website vermelden.
  3. Genomineerd worden en winnen, geeft de SEO en het bezoekersaantal van je website een flinke boost!

Meer informatie over het deelnamereglement en hoe je mee kunt doen? Bezoek de website van de Shopping Awards en schrijf je in!

Naar de website >