31 oktober 2017
Locatie:
Organisator:

Master Class AVG (Nijmegen)

Zoals u wellicht al vernomen heeft is er per 25 mei 2018 een nieuwe privacywet van toepassing: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR in het Engels). Deze zal onze huidige privacywet, de Wet bescherming persoonsgegevens, vervangen.

De AVG stelt nieuwe en aanvullende eisen wat betreft de omgang met persoonsgegevens, beveiliging en datalekken. Ook kan het mogelijk zijn dat organisaties verplicht zijn een Functionaris Gegevensbescherming aan te stellen. Daarnaast zijn de boetes verhoogd, wat inhoudt dat het niet voldoen aan de wet grote gevolgen kan hebben.
Om u voor te bereiden op deze wet zullen Forus- P samen met ICTRecht een Master Class geven op 31 oktober in Nijmegen. 
__________________________________________________________________

Interactief en Praktijkgericht

De insteek van de Master Class is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.
Na het volgen van de training bent u op de hoogte van de veranderingen op het gebied van de privacywetgeving en mogelijke vereiste vervolgstappen voor uw organisatie. U ontvangt na afloop een certificaat van deelname.

___________________________________________________________

Programma

13.30-15.00 Wat houdt de AVG in?
Persoonsgegevens en grondslagen
Nieuwe eisen uit de AVG
15.00-15.15 Pauze
15.15-16:00 Beveiliging en datalekken
16:00-16.45 Praktijkvoorbeelden
__________________________________________________________________

Locatie en kosten

31 oktober: Van der Valk hotel te Lent (Nijmegen Noord) Voor deelname aan deze Master Class zijn de kosten € 349, voor Thuiswinkel leden zijn de kosten € 249 p.p. Dit is excl. BTW.

Schrijf u hier in voor de Master Class AVG