7 september 2017 11:00
Locatie:
Organisator:

Thuiswinkel Webinar: Webshop software van de toekomst, kan alles écht in één?

Thuiswinkel webinar

Zonder een modern en stabiel platform waarop je webshop is gebouwd, kun je niet succesvol zijn. Waar moet je op letten bij het kiezen van webshop software? Voldoet de software nog aan jouw eisen als je meerdere shops wilt uitrollen, maar het liefst wel vanuit dezelfde backoffice? Volg op 7 september de Thuiswinkel Webinar in samenwerking met business partner Logic4 en leer alles over de webshop software van de toekomst. 

Wat ga je leren?

Software voor startende webshops is er meer dan genoeg, maar waar kies je voor als je al een paar stappen verder bent als ondernemer? Wat als je B2B wil combineren met B2C? De zakelijke klant heeft andere verwachtingen dan de consument.

Tijdens de webinar leer je wat het verschil is tussen de soorten software. Daarnaast leer je waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste software die bij jouw wensen past. Logic4 geeft praktische tips, zodat je na de webinar zelf aan de slag kunt. Natuurlijk is deze webinar ook weer live te volgen, zodat je direct al je vragen kunt stellen.

Gratis: on-demand terugkijken

Kun je op 7 september niet? Geen probleem. Je kunt deze en alle voorgaande Thuiswinkel Webinars naderhand on-demand terugkijken. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt. De webinar gratis terugkijken doe je hier.

Show what you know: ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register

De Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register. Schrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je aan voor de webinar

De webinar is voor iedereen gratis te volgen op 7 september 2017 om 11.00 uur.

Meld je nu aan!