7 september 2017
Locatie:
Organisator:

Informatiebijeenkomst speelgoedbranche

speelgoed

Juiste productinformatie is essentieel voor klanten, ook in de speelgoedbranche. Om deze reden hebben bol.com en de Belgische speelgoed retailer “FUN” afgelopen jaar samen met content syndicator Icecat een standaard ontwikkeld voor speelgoedmerken.

Goede productinformatie helpt consumenten bij het nemen van een aankoopbeslissing en vormt de basis voor zoekresultaten en online navigatiemogelijkheden. Een duidelijke en juiste weergave van product (in beeld, video, tekst en data) vormt het fundament voor een optimale online winkelbeleving tijdens het aankoopproces. Geen of slechte productinformatie leidt tot gemiste online kansen.

Om de speelgoedmerken meer te vertellen over deze nieuwe standaard in de speelgoedbranche en ze te informeren over het belang van betere productinformatie nodigen bol.com, FUN, Wehkamp, Carrefour, Toychamp, BrandUnit, Oku Business Partners, Van der Meulen, Beeusaert Braet en Icecat de speelgoedmerken uit op 7 september 2017 voor een informatiebijeenkomst. 

“Wij verwachten naar aanloop van het evenement dat meer branchepartners zich zullen committeren aan de ontwikkelde standaard,” aldus René Rozendal, Business Development Manager van Icecat.

Wil je meer informatie over de ontwikkelde standaard en/of het evenement, neem dan contact op met René Rozendal ().

Naar de website >