6 september 2017
Locatie:
Organisator:

CrossBorder e-commerce Event

Logo crossborder event

Ga jij crossborder naar the next level?

De buitenlandse e-commerce markt veroveren? Dexport en Twinkle Magazine organiseren voor het 5e jaar het enige CrossBorder Event in Nederland. Een jaarlijkse vakdag over e-commerce buiten onze landsgrenzen. De lustrumeditie is op 6 september 2017 en heeft als thema: ‘The Next Level’, hoe kom je na de pioniersfase tot exponentiële groei?

Leer tijdens presentaties van de snelstgroeiende e-commerce bedrijven over trends en kansen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Michiel van de Plassche (ceo GoCustomized), Jeroen Adriaans (oprichter Bamigo), Reinoud Haal (Global Head of Growth Bloomon) en Marco Coninx (Head of Sales Keukenmarkt). Zij delen op deze dag alle ins en outs van hun buitenlandse strategie.

Vergroot jouw kennis over alle facetten die groei in het buitenland mogelijk maken tijdens de masterclasses. Topics zijn onder andere fiscale modellen, contentmarketing en opschaalbare systemen. Marco Coninx, auteur van het boek ‘Verover Europa via Amazon’, deelt insights hoe je 300 miljoen potentiële klanten via de retailer kunt bereiken. Ook deelt trendwatcher Fabian Nijlant zijn visie op kansen van groeimarkt China.

Aan het einde van de dag wordt de CrossBorder Top 30 bekendgemaakt, dé lijst met de grootste internationale e-commerce groeiers.

Het CrossBorder e-commerce Event op 6 september 2017 is een vakdag die iedere crossborder retailer, marketeer of toeleverancier veel kennis en diepgang biedt! Schuif jij aan het einde van de dag ook aan bij onze exclusieve netwerkbarbecue?

Naar de website >