15 oktober 2017
Locatie:
Organisator:

Ecommercerun 2017

Shirt met ecommercerun logo

Run jij een webwinkel en houd je van rennen? Op zondag 15 oktober vindt hét sportevenement van de e-commercebranche plaats: de Ecommercerun. De run wordt dit jaar alweer voor de zesde keer georganiseerd. De enthousiaste verhalen uit de branche hebben ervoor gezorgd dat Thuiswinkel.org deze editie aanwezig is met een eigen team. Doe jij ook mee?

Net als voorgaande jaren staat het programma boordevol inspiratie en motivatie. Want de Ecommercerun mag dan een non-profit evenement zijn, de organisatie legt de lat elke keer een beetje hoger. Zo regelde Ecommerce News, de initiatiefnemer achter de loop, vorig jaar dat alle deelnemers een peptalk kregen van meervoudig Olympisch kampioen Leontien Zijlaard-van Moorsel. Een jaar eerder stond er warming-up van voormalig topsporter Mark Tuitert op het programma, dus onze verwachtingen voor komende editie zijn niet gering. Ben jij benieuwd wie er dit jaar bij is?

Met hoofdsponsoren Active Ants en Picqer aan hun zijde, heeft de organisatie ons al laten weten dat er weer flink wordt uitgepakt. Vaste co-sponsor Thuisbezorgd.nl zorgt er traditiegetrouw voor dat niemand met een lege maag huiswaarts zal keren. Daarnaast is er voldoende ruimte om zowel voor als na het hardlopen te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere e-commerce-specialisten bij het Centraal Museum in Utrecht.

Meld je aan!

Vorig jaar was de Ecommercerun helemaal uitverkocht. Retailers en oud-deelnemers doen kosteloos mee. Om het gemoedelijke en kleinschalige karakter niet uit het oog te verliezen, hanteert de organisatie dit jaar voor het eerst een entreeprijs van 25 euro voor toeleveranciers. Lijkt het jou leuk om ook zes of tien kilometer hard te lopen met branchegenoten in hartje Utrecht? Schrijf je dan snel in.

Meld je nu aan!

Naar de website >