6 juli 2017
Locatie:
Organisator:

Thuiswinkel Webinar: Haal meer uit je webshop, kies voor drempelvrij

Thuiswinkel webinars logo

Wanneer is een webshop eigenlijk drempelvrij? En waarom is het belangrijk dat een webshop toegankelijk is voor iedereen? Thuiswinkel.org geeft in samenwerking met Stichting Accessibility op 6 juli een webinar over het belang van digitale toegankelijkheid. Na het volgen van de webinar heb je meer inzicht in toegankelijkheid en weet je hoe je jouw webshop drempelvrij kunt maken.

Webinar drempelvrij: wat ga je leren?

Net zoals we in de fysieke wereld hulpmiddelen hebben om mensen met een functiebeperking te ondersteunen, hebben we die in de digitale wereld ook. Het is misschien eerst een investering om je website drempelvrij te maken, maar deze betaalt zich uiteindelijk dubbel en dwars terug. Je webshop wordt bijvoorbeeld beter vindbaar en daarnaast wordt ook de conversie geoptimaliseerd. Tijdens de webinar vertellen we je meer over de kansen van digitale toegankelijkheid en leggen we de gerelateerde wetgeving uit.

Sprekers

De webinar wordt gegeven door twee sprekers van Stichting Accessibility: Monique van der Heijden, senior business consultant, en Twan van Houtum, technisch consultant. Zij geven je praktische tips zodat je na de webinar zelf aan de slag kunt. Natuurlijk is deze webinar ook weer live te volgen, zodat je direct al je vragen kunt stellen.

Gratis: on-demand terugkijken

Kun je op 6 juli niet? Geen probleem. Je kunt deze en alle voorgaande Thuiswinkel Webinars naderhand on-demand terugkijken. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt. De webinar gratis terugkijken doe je hier.

Show what you know: ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register

De Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register. Schrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je aan voor de webinar

De webinar is voor iedereen gratis te volgen op 6 juli 2017 om 11.00 uur.

Meld je nu aan!