26 juni 2018
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Organisator:

Emerce eFashion

What’s next in online fashion? Jaarlijkse update over succesvol online marketing en e-commerce beleid in de fashionbranche.

Marketplaces: kans of bedreiging voor online fashion? Je hoort het op Emerce Fashion

Op donderdag 26 juni verzamelen ruim 300 fashion professionals en e-commerce experts zich in hartje Amsterdam voor Emerce Fashion. Jouw kans om in één dag up to date te raken met tech, fashion en e-commerce.

Wat kun je verwachten?

  • Marieke van Mill van G-Star RAW geeft antwoord op de vraag: hoe houd je je staande als brand webshop naast marketplaces en hoe gebruik je ze juist om je positie te versterken?
  • Na het volgen van de sessie Social Fashion Stories van Kirsten Jassies weet je precies hoe je millennials aanhaakt via Instagram.  
  • Wat zijn succesvolle tactics in digital content als het gaat om content? PJ Utsi, Chief Creative Officer bij Vaimo, laat het je zien.

Bekijk ook de andere sprekers.

Voor wie?

eFashion is voor retailers, brands en pure players. De meest innovatieve fashion retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce in de fashionbranche.

Korting voor leden en business partners van Thuiswinkel.org

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting naar eFashion. Reserveer nu jouw kaartje met €50 korting op de reguliere ticketprijs. Don’t miss out!

Reserveer je ticket met korting

Naar de website >