22 juni 2017
Locatie:
Organisator:

Emerce eFashion

What’s next in online fashion? Jaarlijkse update over succesvol online marketing en e-commerce beleid in de fashionbranche.

Over eFashion

Emerce eFashion is hét congres voor decision makers professionals in fashion die verantwoordelijk zijn voor online en/of e-commerce. Daarnaast is eFashion hét netwerkevent van het jaar binnen de online fashion industrie. Meer dan 350 retailers, brands en pure players waren bij eFashion 2016 aanwezig. Verwacht op eFashion veel nationale en internationale experts en sprekers afkomstig van topbrands zoals Tommy Hilfiger, Alibaba en meer! Register now!

Programma

Bekijk hier het programma van Emerce eFashion 2017

Voor wie?

eFashion is voor retailers, brands en pure players. De meest innovatieve fashion retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce in de fashionbranche.

Korting voor leden en business partners van Thuiswinkel.org

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting naar eFashion. Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Regular ticket (met €100 korting)’ en ontvang €100,- korting op je entreeticket. De kortingscode is al voor je ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ te klikken.

Naar de website >