21 juni 2017 12:00 - 16:30
Locatie: Sherpaan, Einsteinstraat 22 A, 3902 HN Veenendaal
Organisator:

Inspiratiemiddag voor webshops

‘Laat je webshop verder groeien’ is het thema van de inspiratiemiddag op woensdag 21 juni in Veenendaal. Deze praktijkmiddag is voor webshops die slimmer, sneller en efficiënter willen werken. Oscar Diele van woonwinkel Flinders neemt je mee in de logistieke uitdagingen van grote meubels. Flinders behoort tot 10 snelst groeiende webwinkels van Nederland en deelt graag haar kennis. Deelnemers kunnen tevens inspiratie opdoen tijdens een rondleiding in het magazijn van Sneltoner.nl.

Rondleiding

Tijdens een rondleiding bij www.sneltoner.nl kun je in de praktijk zien hoe een efficiënte webwinkel zijn orders afhandelt. Je krijgt antwoord op de vraag hoe een webwinkel de stroom van bestellingen, mails, wijzigingen, voorraad issues, vragen over pakketten op efficiënte wijze verwerkt. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer het beheer van de voorraad, het elimineren van pickfouten, snel leveren en het accuraat informeren van klanten. Flinders werkt met de backoffice software van Sherpaan. Voorafgaand aan de rondleiding deelt Flinders haar kennis.

Fadello

Fadello geeft deze middag een presentatie over de oplossingen die ze kunnen bieden, je kunt niet alleen de beste same day cut-off aanbieden, maar ook je next day cut-off verruimen naar 23:59!

Bekijk hier het hele programma van de inspiratiemiddag.

Bezoek de inspiratiemiddag!

Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje met contactgegevens te sturen naar .

Naar de website >