1 juni 2017 10:30 - 18:00
Locatie: Logistiek centrum van Moonen Packaging, Weert
Organisator:

Brainpack2017

Innovatieve verpakkingsspecialist en Thuiswinkel business partner Moonen Packaging organiseert op donderdag 1 juni het tweejaarlijkse event Brainpack, waar duurzaam ondernemen centraal staat. Tijdens Brainpack leer je duurzame ambities om te zetten in acties. Er worden handvatten aangereikt waar je direct mee aan de slag kunt.

Duurzamer denken en handelen

“Iedereen weet dat het klimaat om ons heen aan het veranderen is. En toch doen we hier niet genoeg aan. Daarom organiseren wij Brainpack. Wij willen niet wachten totdat wij het kookpunt bereikt hebben. Wij willen geen ramp om mensen bewust te maken van de omstandigheden en de noodzaak van verandering. Wij willen dit voorkomen door mensen op een positieve manier te inspireren om duurzamer te denken en te handelen. Als je niet wilt veranderen voor de klant of jouw baas, maak doelen dan persoonlijk en creëer een betere wereld voor jouw kinderen.” aldus CEO Gé Moonen.

Keynote: Wijnand Jongen (Thuiswinkel.org)

Wijnand Jongen is directeur en oprichter van Thuiswinkel.org. Via webshops en portals bestellen consumenten, maar ook steeds vaker zakelijke inkopers, wat ze nodig hebben. Hoe beïnvloedt de nieuwe economie deze verdienmodellen? Net nu we onze online verkoopkanalen hebben ingericht lijkt bezit steeds minder belangrijk en worden manier als delen, hergebruik of lease steeds populairder. Tijdens Brainpack schijnt Wijnand licht op deze onderwerpen.

Programma

Gedurende de dag neem je deel aan masterclasses, leer je van veelbelovende keynotes en maak je verbinding met andere professionals die je vooruit helpen. Lars Sørensen is dagvoorzitter van Brainpack. Bekijk het volledige programma.

Bezoek Brainpack2017

Deelname aan Brainpack2017 is kosteloos vindt plaats in het logistiek centrum van Moonen Packaging. Meld je nu aan!

Naar de website >