6 april 2017
Locatie:
Organisator:

Thuiswinkel Webinar: Storytelling out of the box

Het thuiswinkel webinar logo

Welke rol speelt storytelling bij het maken van goede content? Op donderdag 6 april om 11.00 uur geven we in samenwerking met business partner Shopware AG een Thuiswinkel Webinar over storytelling. Tijdens de webinar geeft Jan Kösters, Account Executive BeNeLux bij Shopware AG, praktische tips om je webshop direct te verbeteren.

Content-driven e-commerce at its best!

Wil jij weten hoe storytelling jouw webshop verder kan helpen bij het maken van goede content? En hoe je de juiste emoties kunt overbrengen via content? Jan Kösters geeft in de webinar op 6 april uitleg waarom goede content belangrijk is en welke rol storytelling hierin speelt. De webinar wordt in het Engels gegeven.

Shopware AG: emotional shopping on any device  

Shopware AG behoort tot een van de grootste aanjagers van innovatie binnen de e-commercesector. Het van oorsprong Duitse bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van webshopsoftware voor ondernemingen van elke omvang. Met de nieuwste technieken zet Shopware AG webshopsoftware op de markt die bijdraagt aan het verbeteren van je customer experience!   

Gratis: on-demand terugkijken

Kun je 6 april niet? Kijk na 6 april deze en alle voorgaande Thuiswinkel Webinars on-demand terug. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt! De webinar gratis on-demand terugkijken, doe je hier.

Show what you know: ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register

Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register. Schrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je gratis aan

Wil jij de conversie van jouw webshop een boost geven? De webinar is voor iedereen gratis te volgen op 6 april om 11.00 uur. Let op, de webinar wordt in het Engels gegeven.

Meld je nu aan!