2 maart 2017 11:00
Locatie:
Organisator:

Thuiswinkel Webinar: Online betalen

thuiswinkel webinars logo

Wat zijn de trends op het gebied van online betalen? Hoe kan je door een goede customer journey meer verkopen? Op donderdag 2 maart om 11.00 geven we in samenwerking met betaalprovider MultiSafepay een Thuiswinkel Webinar over online betalen voor webshops. Tijdens de webinar krijg je praktische tips om de conversie van jouw webshop direct een boost te geven!

Payment-tips om jouw webshop te optimaliseren

Onze business partner MultiSafepay geeft je tijdens de webinar praktische tips om je direct verder te helpen op het gebied van online betalen.  Tijdens de webinar geven ze antwoord op vragen als ‘Met welke betaalmethoden kun je de conversie verhogen in je webshop?’ en ‘Welke conversieverhogende tools kan ik gebruiken?’. Wil je meer weten over mobiele- en achteraf betaaloplossingen? Of hoor je graag meer over oplossingen voor het verkopen in het buitenland? Deze belangrijke trends komen tijdens het webinar aan bod. En omdat het live is, kun jij direct al jouw vragen stellen!

Gratis: on-demand terugkijken

Kun je 2 maart niet? Kijk na 2 maart deze en alle voorgaande Thuiswinkel Webinars on-demand terug. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt! De webinar gratis on-demand terugkijken, doe je hier.

Show what you know: ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register

Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy RegisterSchrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je gratis aan

Wil jij de conversie van jouw webshop een boost geven? De webinar is voor iedereen gratis te volgen op 2 maart om 11.00 uur.

Schrijf je nu in!

Naar de website >