9 maart 2017
Locatie: DeFabrique, Utrecht
Organisator:

B2B Summit

logo b2b summit

De grenzen tussen B2B en B2C mogen dan vervagen, B2B blijft een aparte tak van sport. Communiceren op de zakelijke markt vereist andere skills en inzichten. Toch is consumerization van marketing en e-commerce op de zakelijke markt een onvermijdelijke trend. Hoe houd jij je als B2B marketeer en e-commerce professional staande en bewijs je jouw meerwaarde? 

Programma

B2B Summit staat in het tekens van de trends en ontwikkelingen in B2B marketing en e-commerce. Hoe kan jij een trotse held in het vakgebied zijn en blijven? De volgende sprekers helpen je op weg:

  • Sander van der Linden van Jacobs Douwe Egberts vertelt hoe je als leverancier meedenkt en meehelpt om de doelstellingen van de klant te behalen.
  • Rian Faaij van Pacombi Group gaat in op de transitie van Pacombi Group, dat in de afgelopen jaren veranderde van offline naar online omnichannel groothandel. Een mooie business-to-business (B2B) case waarbij de dynamiek van omzetgroei en de menselijke factor een cruciale rol spelen.
  • Floris Nijdam van Mirabeau vertelt hoe je de klant centraal stelt. In zijn sessie laat Floris aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe je vandaag nog de customer experience kunt verbeteren. 

Benieuwd naar het hele programma? Bekijk het programma.

Korting voor leden en business partners

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting B2B Summit bezoeken! Reserveer je ticket hier. Vragen? Stuur een e-mail naar .

Naar de website >