17 mei 2017
Locatie: Nyenrode Business Universiteit
Organisator:

De Kick-Off van ShoppingTomorrow

Op 17 mei start alweer het vijfde onderzoekjaar van ShoppingTomorrow. Ook dit keer vindt de kick-off plaats op Business Universiteit Nyenrode, waar honderden experts voor de eerste keer samenkomen in hun verschillende expertgroepen.

De kick-off

Ook dit jaar gaan de nieuwe expertgroepen aan de slag met interessante onderzoeken en uitdagingen en tijdens de kick-off bespreken de groepen hun eerste stappen voor het komende jaar. Naast deze eerste sessie van de expertgroepen staan er ook inspirerende sprekers op het programma in het plenaire gedeelte. Zo geven onder anderen Alex Bloemendal van Euroflorist en Lieke Luttmer van Intergamma een inspirerende presentatie tijdens deze dag. Ook is er natuurlijk weer meer dan voldoende gelegenheid om te netwerken. Nieuwsgierig naar het gehele programma van deze dag? Klik dan hier voor het overzicht op de ShoppingTomorrow-website.

Verzamel PE-punten

Verdien PE-punten met een bezoek aan de kick-off en/of deelname als expert aan het ShoppingTomorrow-programma! Op deze manier kun je je expertise en ontwikkeling zichtbaar maken met e-Academy Register. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak kennis met Thuiswinkel e-Academy en schrijf je gratis in.

 

Kaarten

Voor betrokkenen van ShoppingTomorrow is dit event geheel gratis. Voor overige deelnemers kost een dagkaart € 395,-, maar voor leden van Thuiswinkel.org bedragen de kosten van een dagkaart €295,-.

Aanmelden

Naar de website >