7 maart 2017
Locatie: Hotel Houten
Organisator:

Digital Transactions

Digital transactions

Na 10 succesvolle edities van het Online Betaal Congres gaat het evenement in 2017 verder onder een nieuwe naam: ‘Digital Transactions’. Transacties gaan tegenwoordig over veel meer dan alleen de uitwisseling van geld en goederen. Daarbij is het onderscheid tussen online en offline steeds minder duidelijk. We hebben te maken met een omni-channel wereld. Daarom brengt Digital Transactions je onder deze nieuwe naam ook de komende 10 jaar alle relevante trends en ontwikkelingen, alsook de best practices van anderen! Kom op 7 maart 2017 naar Digital Transactions!

Programma

Wat zijn digitale transacties en wat kun je de komende 10 jaar verwachten? Nieuwe klantsegmenten vragen om een nieuwe aanpak. Hoe speel je in op de wens van de consument om snel en makkelijk klant te worden? Hoe bepaal je welke transactie methode past bij de doelgroep? Daarnaast verandert de aankomende Europese wet- en regelgeving het kader voor omgang met persoonsgegevens. Hoe kun je persoonsgegevens gaan gebruiken om conversie te verhogen en welke mogelijkheden bieden wet- en regelgeving? Tijdens Digital Transactions zullen al jouw vragen beantwoord worden!

Benieuwd naar het hele programma? Bekijk het programma.

Digital Transactions maakt jou wegwijs 

Digital Transactions 2017 is erop gericht om jou als retailer, betaalspeler, beleidsmaker, bank of andere geïnteresseerde wegwijs te maken in de complexe, allesomvattende, maar leuke wereld van digitale transacties en de mogelijkheden die zij bieden. 

Korting voor leden en business partners

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting Digital Transactions bezoeken! Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Kortingstarief' en ontvang €100,- korting op je entree. 

Naar de website >

Geef uw mening