7 december 2016
Locatie: Brabanthallen, Den Bosch
Organisator: Tribal
Prijs niet-leden: 275
Prijs leden: 175
Prijs business partners: 175

Performance Marketing Update 2017

Logo PMU 2017

Welke online uitdagingen staan jouw organisatie in 2017 te wachten? Hoe verhoog je de conversie in jouw webshop? En hoe zit het eigenlijk met mobiel? Je krijgt de antwoorden tijdens Performance Marketing Update 2017 op 7 december in de Brabanthallen in Den Bosch. En wist je dat je als lid van Thuiswinkel.org een flinke korting krijgt? Lees onderstaand meer over dit event voor online professionals.

In 1 dag up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen

Performance Marketing Update 2017 is hét event voor online professionals. Met een gevarieerd programma met 3 keynotes, meer dan 25 inspirerende sprekers en hands-on workshops ben jij in één dag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onder andere SEO, SEA, Content, CRO, Shopping, Automation, Display Marketing, Webcare en Customer Engagement.

Voor wie is PMU 2017?

Door het diverse programma is PMU 2017 interessant voor zowel beginnende als doorgewinterde online professionals die meer uit online willen halen. Tijdens dit event kun je onder andere sessies en workshops volgen van:

  • Brechtje de Leij van B-Digitized over de toekomst van mobiele apps
  • Hans Siebum van Salesupply over de internationale trends in e-commerce voor 2017
  • Mark van Werven van ADchieve die je vertelt hoe jij alles uit je Google Shopping campagnes haalt
  • Pim van Wetten van Omron over digitale marketing in een industriële B2B-markt
  • Mirjam Groenendijk van Flynth over de kracht van social selling in de B2B-praktijk

Ook deelt dagvoorzitter Ben van de Burg, voormalig profschaatser en tegenwoordig commercieel directeur bij Triple, de learnings uit zijn werkzaamheden bij onder andere Vodafone en WebAds.

Welke datum moet je vrijhouden?

PMU 2017 vindt plaats op 7 december 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Meer weten over het programma of direct tickets bestellen? Kijk dan op www.tribalpmu.nl en laat je inspireren voor meer online succes.

Korting voor leden en business partners

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting Performance Marketing Update 2017 bezoeken! Bestel hier direct je ticket en gebruik de kortingscode TRPMU17_2sdfX en ontvang 100 euro korting op je entree.

Naar de website >

Geef uw mening